Ισορροπία και 1-1 για Λαγκαδά- Καρδία …………………………..

 

Ισορροπία και 1-1 για Λαγκαδά- Καρδία 

 

Σε παρόμοια αγωνιστική κατάσταση έδειξαν ΑΠΕΛ και Καρδία, που έμειναν στο 1-1 σε δυνατό τεστ στον Λαγκαδά, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους, με τους Ιερόθεο Γιαμουρίδη για τους «κυανόλευκους» και Βαγγέλη Αλεξόπουλο για τους φιλοξενούμενους να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Βέβαια, οι δυο ομάδες θα έχουν θεωρητικά άλλους στόχους στο «μαραθώνιο», με τον Λαγκαδά να θέλει να μπει… σφήνα στο γκρουπ της κορυφής και τους νεοφώτιστους τη γρήγορη σωτηρία. Η ΑΠΕΛ προηγήθηκε στο 55΄ με πέναλτι του Νέστορα Στεφανίδη, που κέρδισε ο ίδιος, ενώ στο 60΄ ισοφάρισε η Καρδία με σουτ του Μάρκου Προσκυνητόπουλου, δείχνοντας… σκληρό καρύδι, μετά τη νίκη με τον Καμπανιακό και την ισοπαλία στη Βέροια. Ευκαιρίες για τους γηπεδούχους έχασαν οι Ν. Στεφανίδης (8΄ κοντινή κεφαλιά λίγο άουτ), Καρακατσάνης- Πολίτης (διπλή στο 13΄) και Χρ. Ξανθόπουλος (82΄ σουτ σε Φαρμάκη). Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξόπουλου, από την οποία έλειψαν οι Κωνσταντινίδης, Χαρίσης, Μάντζιος, είχε δοκάρι στο 88΄ με σουτ του Μ. Ξανθόπουλου.

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Καρυπίδης, Μουχάλης, Πολίτης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Καρασταύρου, Καρασίμος, Καρακατσάνης, Χρ. Ξανθόπουλος, Ν. Στεφανίδης, Αχαλινόπουλος. Έπαιξαν και οι Ταταρίδης, Καραμπάς, Ζαφειρίου, Μίλκας, Παναγιωτούδης, Κοντέων, Σαμουηλίδης και Παυλίδης.

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Φαρμάκης, Προσκυνητόπουλος, Κουκουρώνας, Πιαστόπουλος, Γ. Μπιμπισίδης, Δημητρακόπουλος, Μ. Ξανθόπουλος, Τ. Στεφανίδης, Δούκας, Μητσιός, Τόπτσης. Αγωνίστηκαν και οι Γιώτας, Βόσδου, Γίδαρος, Δ. Μπιμπισίδης, Θεολόγου, Ζαχαράκης, Μαυρής, Τοπαλίδης και Αθανασιάδης.