Και με την βούλα ο Ορέστης Μένκα

 

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
 
Και με την βούλα ο Ορέστης Μένκα

 

Όπως ήταν ήδη γνωστό από την Τρίτη 21 Ιουλίου η Δόξα Δράμας έκλεισε και τη 10η μετεγγραφή της, με τον Ορέστη Μένκα να αποτελεί τον 3ο τερματοφύλακα της ομάδας. Στην σχετική ανακοίνωσή της η διοικούσα επιτροπή αναφέρει:

«Η διοικούσα επιτροπή του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου τερματοφύλακα Ορέστη Μένκα συμπληρώνοντας έτσι, μαζί με τους Καράδαη και Παγκάκη, με τον καλύτερο τρόπο την τριάδα των τερματοφυλάκων της ομάδας. Ο Μένκα ξεκίνησε την καριέρα του στην Κ20 ομάδα του Λεβαδειακού, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Γλυφάδα (2012-13α), στη Δόξα (2012-13β και 2013-14), έχοντας 8 συμμετοχές με εξαιρετικές εμφανίσεις και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στο Αιγινιακό. Ο Μένκα είναι διεθνής με την  U20 ομάδα της Αλβανίας και θεωρείται ιδιαίτερα εξελίξιμος και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής».

 

Από την Κυριακή και ο Παπαζούδης

 

Μοναδικός απών από το καθημερινό πρόγραμμα της ομάδας είναι ο στρατευμένος Σωτήρης Παπαζούδης. Ο 28χρονος μεσοαμυντικός υπηρετεί την θητεία του και αναμένεται την Κυριακή να έρθει στην Δράμα με δεκαήμερη άδεια. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προσπάθειες της διοίκησης προκειμένου να του εξασφαλιστεί μια μετάθεση κάπου κοντά στην Δράμα ώστε να μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας.

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την παραχώρηση του εργομετρικού κέντρου Προσοτσάνης

 

Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Προσοτσάνης Λύσσελη Άγγελο για την παραχώρηση του Εργομετρικού Κέντρου Προσοτσάνης καθώς και τους υπεύθυνους του κέντρου Μιχάλη  Ηλιάδη και Πέτρο Δρανόβαλη και τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου για την τεχνική υποστήριξή του. Η ύπαρξη ενός τέτοιου εργομετρικού κέντρου, εφάμιλλου ανάλογων εργαστηρίων στη χώρα, αποτελεί κόσμημα για ολόκληρο το νομό και αποτελεί πολύτιμο αρωγό στις προσπάθειες των αθλητικών σωματείων για βελτίωση των επιδόσεων των αθλητών τους.

 

Πέντε ευρώ γενική είσοδος με Πανθρακικό

 

Παρά το ότι το πρώτο φιλικό θα γίνει με ομάδα της σούπερ λίγκα, τον Πανθρακικό, οι διοικούντες της Δόξας αποφάσισαν να βάλουν γενική είσοδο στα πέντε ευρώ. Όσο και αν αυτό έχει διαφορετική σημασία για τον καθένα, για τους διοικούντες της ερασιτεχνικής τα φετινά φιλικά είναι μια πολύ σημαντική πηγή εσόδων καθώς όσο και αν υπάρχει η κρίση από την άλλη πλευρά υπάρχουν οι καθημερινές υποχρεώσεις που τρέχουν και πρέπει να καλυφθούν. Στην προσπάθεια για εξοικονόμηση όσο το δυνατόν περισσότερων εσόδων λήφθηκε η απόφαση να αντικατασταθεί η ελεύθερη είσοδο των γυναικών με ένα συμβολικό εισιτήριο των πέντε ευρώ ενώ θα παραμείνει ελεύθερη η είσοδος για τους μικρούς φίλους της ομάδας.

 

Ικανοποίηση από την διάθεση των διαρκείας

 

Παρά την κρίση και τις οικονομικές δυσκολίες του κόσμου, η μέχρι τώρα ανταπόκριση που υπάρχει στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας είναι εξαιρετικά ικανοποιητική. Οι μεταγραφικές ενισχύσεις της ομάδας καθώς και ο τρόπος που κινούνται οι διοικούντες, όπως δείχνει η ανταπόκριση των φιλάθλων, έχει πείσει τον  κόσμο της ομάδας που σε αυτές τις πρώτες μέρες διάθεσης έχουν δείξει ενδιαφέρον για την εξασφάλιση μιας κάρτας που και φέτος διατίθενται στις ίδιες χαμηλές τιμές.