ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ-ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 0-4 ………………………..

 

 

ΤΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ

 

Επιστρέφει… δριμύτερος

 

 

Ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου αναδείχθηκε υπερπρωταθλητής Β΄ κατηγορίας ΕΠΣ Δράμας και επιστρέφει πανηγυρικά στον φυσικό του χώρο, έπειτα από μονοετή απουσία.

 

ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ-ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 0-4: Στο «ουδέτερο» γήπεδο Πετρούσας και μπροστά σε 120 περίπου φιλάθλους αγωνίστηκαν οι πρωταθλητές των δύο ομίλων της Β΄ κατηγορίας. Ταυτόχρονα, πριν τον αγώνα έγινε απονομή των κυπέλλων τόσο στον Εθνικό Αστέρα, όσο και στον Ακρίτα (από τον Γιώργο Τοπαλίδη), ενώ μετά τον αγώνα οι Βασίλης Καστίδης, Γιώργος Τόλιος έκαναν την απονομή στις δύο ομάδες για τον συγκεκριμένο αγώνα. Το νεανικό συγκρότημα του Στράτου Κονταξή, ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου, ήταν καλύτερο και επικράτησε δίκαια, σε παιχνίδι που ουσιαστικά ήταν μια γιορτή.

«ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΕΤΥΧΕ»: Με κορυφαίο του γηπέδου τον 16χρονο Άρη Σωτηρόπουλο, αλλά και συνολικά καλή απόδοση, το Νευροκόπι έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ενώ και η Καλλίφυτος κατά διαστήματα άφησε θετικές εντυπώσεις. Ο πρωτεργάτης της επιτυχίας για τον Ακρίτα, Στράτος Κονταξής, τόνισε με τη λήξη: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για όσα καταφέραμε, θα μπορούσα να πω ότι το πείραμα πέτυχε, καθώς είχαμε πολύ νεανικό σύνολο, με μέσο όρο ηλικίας τα 17,6 χρόνια και πολλές προοπτικές για το μέλλον. Συγχαρητήρια και στην Καλλίφυτο για την άνοδό της».

ΤΑ ΓΚΟΛ: Στο 12΄ ο Ηλίας Μουζενίτωφ απέφυγε και τον τερματοφύλακα και έκανε το 0-1, στο 16΄ ο Γιώργος Τσελεπής με ατομική προσπάθεια και πλασέ το 0-2. Στο 73΄ δεύτερο προσωπικό γκολ του Ηλία Μουζενίτωφ, πλασάροντας πάνω από τον τερματοφύλακα, στο 80΄ μετά από ενέργεια του Μουζενίτωφ, ο Μιχάλης Κεσίδης πέτυχε το 0-4. Διαιτητής: Κώστας Πουλικίδης (Κώστας Οικονομίδης, Παναγιώτης Σαπανίδης).

ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: Π. Μιχαηλίδης, Τολμαϊδης (59΄ Χρ. Μιχαηλίδης), Μελενικιώτης, Τσενεκλίδης (76΄ Γιάννης Μουζενίτωφ), Χατζηλαζαρίδης, Σωτηρόπουλος, Τσακίρης, Κεσόπουλος (83΄ Γιαματζίδης), Τσελεπής, Ηλ. Μουζενίτωφ, Γαλόπουλος (64΄ Κεσίδης).