ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ 2 – 0

 

 

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ  2 – 0
 
Θα κάνει καλά Χριστούγεννα

 

Κλείνει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο την χρονιά και τον 1ο γύρο ο Καμπανιακός επικρατώντας 2-0 την ΑΠΕ Λαγκαδά.

Οι κόκκινοι της Χαλάστρας πραγματοποιώντας μια από της χειρότερες εμφανίσεις του κατάφεραν να πάρουν σημαντικό τρίποντο μ έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και το κατάφεραν σ ένα σημείο αλλά ήταν φλύαροι στην τελική προσπάθεια. Με κατοχή της μπάλας κατά πολύ περισσότερο δεν δικαιούνται τίποτα παπό το παιχνίδι καθώς είχαν μόνο 2 τελικές προσπάθειες.

Ο Καμπανιακός με άμυνα κάτω από την γραμμή του κέντρου ολόκληρο το 90λεπτο έδειξε ότι θα χτυπούσε το παιχνίδι στις αντεπιθέσεις.

Το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει τον νέο προπονητή των κόκκινων.

Τα γκολ.

Στο 36΄ο Παπάζης γεμίζει από το κέντρο μέσα στην περιοχή ο Πάλλας έξυπνα κερδίζει την μπάλα και με ωραίο σουτ δίνει προβάδισμα στον Καμπανιακό.

Στο 74΄εκτέλεση φάουλ από τον Ταχματζίδη μέσα στην περιοχή η μπάλα φτάνει στο Ρακαβίνα και αυτός από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καλογεράκη σφραγίζοντας την νίκη του Καμπανιακού.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Μολιχιτούδης, Παπαδόπουλος Π., Τυριακίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Ν. Βαμβακούλας): Κηπουρός, Παπάζης, Αλμπάνης, Δορμούζης, Ρακαβίνας, Πετρούσης, Πάλλας, Χατζόπουλος, Χρήστου (70’ Σαρρίδης), Κουντουράς (65’ Ταχματζίδης), Φρουτζίου (46’ Μπάλιος).

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Θ. Γιαμουρίδης): Καλογεράκης, Βασαΐτης, Πολίτης, Λαβιδάς, Αθανασίου, Καρασταύρου, Γκούντας (46’ Κράββαρης), Παναγιωτούδης, Κωνσταντινίδης (55’ Ραφαηλίδης), Λεμονής (78’ Μπάμπης), Βεϊδαμενίδης