ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 0 – 0

 

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ  0 – 0
 
Μέτριο παιχνίδι, δίκαιο αποτέλεσμα

 

Σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι ο Α.Ο.Κ. δεν κατάφερε να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα και αυτό επαναλήφθηκε και στο γήπεδο της Χαλάστρας όπου ο Α.Ο.Κ. αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) κόντρα στον Καμπανιακό. Ένα αποτέλεσμα το οποίο

χαρακτηρίζεται πέρα για πέρα δίκαιο με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο στο ενεργητικό τους.

Οι κυριότερες φάσεις

Μόλις στο 10′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία της Καβάλας, ότι ο Πάλλας έπιασε καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχής αλλά με εντυπωσιακό τρόπο ο γκολκήπερ του Α.Ο.Κ., Αθνασίου έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Η απάντηση των «Αργοναυτών» ήρθε στο 16′ όταν ο Κανούλας βρέθηκε μόνος του, απέναντι στον Κηπουρό, το σουτ του οποίου έστειλε την μπάλα να φύγει ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Καμπανιακού. Στο 41′ είχαμε ένα καλό σουτ από τον Πάλλα με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου. Με την έναρξη της επανάληψης ο Κανούλας έχασε καλή ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στον Α.Ο.Κ. και στο 56′ είχαμε νέα καλή ευκαιρία για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη συτήν την φορά με πρωταγωνιστή τον Γρ. Παπαδόπουλο ο οποίος από πολύ καλή θέση αστόχησε. Στο 73′ το καλό σουτ από τον Δέντσα έστειλε την μπάλα να καταλήξει πάνω από το δοκάρι του Καμπανιακού.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Τσιτσανούδης, Ακρίβος, Καραγιάννης (Λάρισας).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Ν. Βαμβακούλας): Κηπουρός, Παπάζης, Αλμπάνης, Δουρμούζης,Χατζόπουλος, Μπάλλιος (46’ Πασιαλής), Σαρρίδης (46’ Σιαπανίδης), Χρήστου (66’ Μαυρίδης), Πετρούσης, Ραγκαβίνας, Πάλλας.

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ (Κ. Ανυφαντάκης): Αθανασίου, Σταματόπουλος (43’ Μπαντάνης),Μαργαρίτης, Λιόλιος, Δέντσας, Μπάτζιος, Παληγεώργος, Γρ. Παπαδόπουλος,Πτηνόπουλος, Δουμάνης, Κανούλας (66’ Τουμανίδης).