ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ 3 – 0 Έκλεισε τα εντός με νίκη

 

 

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ  3 – 0
 
Έκλεισε τα εντός με νίκη

 

ΧΑΛΑΣΤΡΑ:

Ο Καμπανιακός των πέντε απουσιών δεν δυσκολεύτηκε χθες και επικράτησε εύκολα εντός έδρας της Θύελλας Φιλώτα με σκορ 3-0. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Χαλάστρας που εξασφάλισε την 5η θέση της βαθμολογίας. Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 250 φίλαθλοι που ευχαριστήθηκαν γκολ και θέαμα και στο τέλος χειροκρότησαν τους παίκτες του Λεωνίδα Υφαντίδη.

Έτσι το τελευταίο του εντός έδρας για την φετινή σαιζόν παίζοντας και με πολλές απουσίες ο Καμπανιακός κέρδισε την Θύελλα Φιλώτα με σκορ 3-0.Το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο μαρτυρά ότι  δεν έγινε καλό παιχνίδι ενώ αντίθετα στο δεύτερο μέρος έγινε το ματς πιο γρήγορο, έγιναν ευκαιρίες και κλασσικές μάλιστα από την πλευρά των γηπεδούχων, οι οποίοι αφού προηγήθηκαν στο 48΄με κεφαλιά του Παπάζη ανέβασαν την απόδοσή τους και πέτυχαν άλλα δυο γκολ στο 81΄με κεφαλιά του Ραγκαβίνα και στο 90΄με ωραίο πλασέ του Σαρίδη.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Τρέβλας, Παπαδάκης, Γιάντσης (Ημαθίας).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Φοιτάς (75’ Σαρίδης), Τρικαλινός, Παπάζης, Ραγκαβίνας, Βαρότσης (45’ Τσακίρης), Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου, Κουντουράς (70’ Σιδηρόπουλος), Προβατίδης.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Ατματζίδης, Σιδηρόπουλος (65’ Μουρατίδης), Τοσκερίδης, Μπάμπαλης, Κλαζόγλου (75’ Κοντογουλίδης), Νισανίδης, Βιτίδης, Χ. Σιδηρόπουλος, Ζινόβιος (40’ Ανδρεάδης), Θεοδωρίδης, Μαρκόπουλος.

 

 

 

 

 

 

 

.