ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ 1 – 0

 

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ  1 – 0
 
Ο Ρακαβίνας έδωσε την λύση

 

Ποδαρικό με το δεξί έκανε ο Καμπανιακός στον καινούργιο χρόνο επικρατώντας επί του Μακεδονικού Φούφα με σκορ 1-0.

Έγινε ένα αμφίρροπο παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον των λιγοστών φιλάθλων

μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Θα μπορούσαν να μπουν αρκετά γκολ εάν οι επιθετικοί των δυο ομάδων ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια και εάν οι δυο τερματοφύλακες δεν ήταν σε τόσο εξαιρετική κατάσταση με τον Απόστολο Μπόικο τερματοφύλακα του Καμπανιακού να κλέβει την παράσταση με της εντυπωσιακές του αποκρούσεις.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε για λογαριασμό του Καμπανιακού ο Αρχηγός της ομάδος Γιώργος Ρακαβίνας με κεφαλιά στο 74΄της συνάντησης.

Ο Καμπανιακός με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή του είχε καλά και άσχημα διαστήματα απέναντι σ ένα πολύ καλό αντίπαλο που με λίγη τύχη θα μπορούσε να πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι.

Ξεχώρισαν από τους φιλοξενούμενους ο Τοπάλης που ήταν ο κινητήριος μοχλός του Μακεδονικού και θα μπορούσε να πετύχει και γκολ αλλά ο Μπόικος του είπε τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις όχι Πολύ καλοί επίσης οι Τσικόπουλος και Σιδηρόπουλος χωρίς να υστερήσει κανείς από την ομάδα του Μακεδονικού.

Φάσεις και γκολ

35΄Δυνατό σουτ από τον Μπάλιο, διώχνει θεαματικά ο Παπαδόπουλος.

73’ Σέντρα για τους γηπεδούχους, την κεφαλιά του Στεφανίδη διώχνει σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.

74 Εκτέλεση του κόρνερ, αδράνεια στην άμυνα του Μακεδονικού, ο Ρακαβίνας με κεφαλιά κάνει το 1-0.

78’ Αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα ο Κασαπίδης των γηπεδούχων.

79’ Ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Τοπάλη, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μαυρίδης, Ταγκαλίδης, Μίσκος (Πέλλας).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γ. Κερλίδης): Μπόϊκος, Κασαπίδης, Αλμπάνης, Πανούσης, Ρακαβίνας, Ασλαμπάλογλου, Μπιτσικόπουλος (87’ Αριζάνης), Στεφανίδης, Προβατίδης (81’ Παπάζης), Υψηλός, Μπάλιος.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ (Γ. Παπακώστας): Παπαδόπουλος, Μόσχος, Σιδηρόπουλος. Κοπατσάρης (77’ Παπουρτζίδης), Τακίδης, Τζουβάρας, Τζόμπο (86’ Χατζηρούμπης), Τσικόπουλος, Χάϊτας, Τοπάλης, Φωτιάδης (71’ Δούφας).