ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ : Μεταγραφών συνέχεια με Χρ. Μπετσάκος

 

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ
 
Μεταγραφών συνέχεια με Χρ. Μπετσάκος

 

Άλλη μια μεταγραφή ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στον Καμπανιακό. Ο Χρύσανθος Μπετσάκος είναι το νέο απόκτημα των κόκκινων της Χαλάστρας ο οποίος έβαλε την υπογραφή του και ανήκει επίσημα πλέον στον Καμπανιακό.

Ο Χρύσανθος προπονείται με την ομάδα του Καμπανιακού εδώ και λίγες ημέρες και μάλιστα πήρε μέρος σε δυο φιλικά παιχνίδια με την νέα του ομάδα.

Θετικές εντυπώσεις από τον 18χρονο ποδοσφαιριστή και ο Νίκος Βαμβακούλας εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Ο Μπετσάκος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Αχιλλέα Τριανδρίας και την φετινή σαιζόν μεταγράφηκε στην ομάδα της Κοζάνης.

Από την Κοζάνη στον Καμπανιακό είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του και σε δηλώσεις τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στον Καμπανιακό και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Εύχομαι να μην υπάρχουν τραυματισμοί και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

 

Ολοκληρώθηκαν oι πρώτες τρεις νέες μεταγραφές

 

Κάνει ότι είναι δυνατόν για την ενίσχυση της ομάδας η διοίκηση του Καμπανιακού. Θέλοντας λοιπόν να εξασφαλίσει τον φετινό στόχο που δεν είναι άλλος παρά η παραμονή στην κατηγορία όσο το δυνατόν γρηγορότερα η διοίκηση Πηγαδά προχώρησε σε άλλες 3 μεταγραφές.

Από τον Φωστήρα απέκτησε τον Παναγιώτη Ιατρού ο οποίος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, τον Θωμά Βούζα από την  ΠΑΕΕΚ Κυρίνειας (β κατηγορία Κύπρου) αγωνίζεται στον χώρου του κέντρου. Και 3ος ο Γιάννης Τσακίρης ο οποίος μέχρι το καλοκαίρι ήταν ποδοσφαιριστής του Καμπανιακού και επέστρεψε στην ομάδα.