ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 1 – 0

 

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ  1 – 0
 
Εκμεταλλεύτηκε την έδρα του

 

Ένας καταπληκτικός Καμπανιακός επικράτησε του Νέστου Χρυσούπολης με 1-0.Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη την διάρκεια του αγώνα δημιούργησαν πάρα πολλές

ευκαιρίες για να φτάσουν σε μεγαλύτερο σκορ αλλά στην τελική προσπάθεια πολλές φορές παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη που ο Καμπανιακός σήμερα δεν είχε.

Οι παίκτες του Γ Κερλίδη έκαναν πολλά χιλιόμετρα σ αυτό το παιχνίδι κάλυψαν χώρους και δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους να κάνουν το παιχνίδι τους.

Στο 19΄ εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Μπάλλιου απέκρουσε εξ ίσου εκπληκτικά ο Σαμουλίδης.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Υψηλός  με ανάποδο ψαλίδι στέλνοντας την μπάλα στο γάμα της εστίας του Νέστου στο 21’. Με τους γηπεδούχους να ελέγχουν τον ρυθμό του παιχνιδιού φτάσαμε στην λήξη του ημιχρόνου.

Και στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και να έχουν δοκάρι σε κεφαλιά του Υψηλού ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ με ευκαιρίες του Μπάλλιου, Σαραγιώτη, Λεφίδη.

Προς το τέλος του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 90΄ είχαμε της αποβολές του Τσάκωνα και του Κασαπίδη.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Παπαργυρίου, Θεοδώρου, Κεσσίσογλου (ΕΠΣ Πέλλας).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γ. Κερλίδης): Κηπουρός, Παπάζης (88΄ Αριζάνης), Αλμπάνης, Σαραγιώτης, Ραγκαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλιος, Υψηλός (91΄ Κασαπίδης), Κουντουράς, Στεφανίδης, Ασλαμπαλόγλου (75΄ Λεφίδης).

ΝΕΣTΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Σουμουλίδης, Καζαντζίδης (75΄ Βακιρτζής), Μπουλγκουράς (67΄ Φαμπιόλ), Παυλακάκης, Κωνσταντινίδης, Ντερτιλής (46΄ Μαρκάκης), Μιχαλάκης, Μαζιώτης, Παναγιωτόπουλος, Αποστολίδης, Λάσπατζης.