ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Στη διάθεση του Γιάννη Κερλίδη και ο Σαραγιώτης

 

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Στη διάθεση του Γιάννη Κερλίδη και ο Σαραγιώτης

 

Σημαντική επιτυχία για τη διοίκηση του Καμπανιακού, που κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της έναν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την απόδοση τους στο περσινό πρωτάθλημα της Α1 στην ΕΠΣ Μακεδονίας

Ο αρχηγός του Κεραυνού Αγγελοχωρίου, Σπύρος Σαραγιώτης ανήκει πλέον στην ομάδα της Χαλάστρας, με τον Καμπανιακό να κερδίζει στο…φίνις πολλές ομάδες που εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον απόκτησής του αλλά ο 21χρονος (10/09/1995) αμυντικός θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην ομάδα του Γιάννη Κερλίδη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο kampaniasports: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία.Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας και την διοίκηση που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ στον Καμπανιακό. Στην ομάδα συνάντησα ένα εξαιρετικό κλίμα και η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλοι οι άνθρωποι έκαναν πιο εύκολη την επιλογή μου. Από εδώ και πέρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για το φετινό πρωτάθλημα.»

 

Τα φιλικά

 

Οριστικοποιήθηκαν τα φιλικά παιχνίδια του Καμπανιακού, με πέντε εντός έδρας φιλικά και ένα εκτός ενώ απομένει ένα ακόμη φιλικό που ο αντίπαλος δεν είναι γνωστός. Αναλυτικά :

 

Σάββατο 06/08 εντός με ΑΕ Αλεξάνδρειας

Τετάρτη 10/08  εντός με Αχιλλέα Τριανδρίας

Σάββατο 20/08  εντός με Θερμαϊκό Θέρμης

Κυριακή 21/08  εντός με Πύδνα Κίτρους

Τετάρτη 24/08  εκτός με Αλμωπό Αριδαίας

Σάββατο 27/08  εντός με ΑΟ Καρδίας