Καμπανιακός: Φιλική ήττα, 0-1 από Εθνικό Σερρών …………………… …………….

 

 

 

Καμπανιακός: Φιλική ήττα, 0-1 από Εθνικό Σερρών

 

Σημάδια βελτίωσης για τον Καμπανιακό ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο με αντίπαλο την ομάδα του Εθνικού Σερρών

Ο Καμπανιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με Κηπουρό, Παπάζη, Δουρμούζη, Ραγκαβίνα, Καραλιόλιο στην άμυνα και παίζοντας ψηλά την άμυνα δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλη επίθεση να απειλήσει. Το κέντρο έκανε καλή δουλειά παρ ότι οι ποδοσφαιριστές που διάλεξε ο προπονητής του Καμπανιακού έπαιξαν για πρώτη φορά μαζί. Χατζόπουλος, Ivanof (υπό δοκιμή Βούλγαρος),Ntaniel(υπό δοκιμή Βούλγαρος) και Κουντουράς δημιούργησαν αρκετές καλές φάσεις και ήταν της περισσότερες φορές πρώτη στην μπάλα. Στην επίθεση ο Σαρίδης και ο Raggelof (υπό δοκιμή Βούλγαρος) βοήθησαν αρκετά στο πρέσινγκ της ομάδος. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 0-0 με τον Καμπανιακό να έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και αν ήταν πιο τυχερός θα μπορούσε να σκοράρει με τον Κουντουρά και Raggelof.

Πάρα πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο και από τις δυο ομάδες με αποτέλεσμα να μην δούμε καλό παιχνίδι. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο 76΄με αυτογκόλ του Γαβανά.

Ο Εθνικός Σερρών ξεκίνησε με τους: Γκουτζελά, Μερεσιώτη, Γεωργιάδη, Αγγελίδη, Πολυζωϊδη, Καραγιαννίδη, Κούτλα, Βλάχο, Νικολίτσα, Παπαβασιλείου, Κρυστάλλη.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Γκουτζελάς, Κωνσταντίνου, Σαϊνατούδης, Κεραμιδάς, Θυμιατής,

Εμμανουήλ, Γεράκης, Κασμερίδης, Δημητρανόπουλος, Αμαραντίδης.