ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ : Ο τίτλος στη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ
 
Ο τίτλος στη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

 

Με την κυπελλούχο Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, η οποία επικράτησε στον τελικό της ΕΠΣ κόντρα στη Δόξα Προσκυνητών με σκορ 1-0, θα ξεκινήσει μέσα στο γήπεδό της η Δόξα Δράμας στα πλαίσια της διοργάνωσης του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος.

Ο τελικός κρίθηκε κυριολεκτικά με την λήξη του αγώνα και ενώ όλοι περίμενανν να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στην ημίωρη παράταση.

Φάσεις και γκολ

15΄Φάουλ ο Βιόπουλος που εκτέλεσε στοχεύοντας στο δεξί γάμα, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια.

20’ Ακυρώνεται τέρμα που πέτυχε ο Δανίδης με πλασέ, καθώς ο Κουμπαράκης σφυρίζει επιθετικό φάουλ στον Κίτσο. Διαμαρτυρίες από το Νέο Σιδηροχώρι.

23’ Φάουλ Δεμιρτζίδη, διώχνουν οι αμυντικοί και το σουτ του Δανίδη αποκρούει εντυπωσιακά ο Βλαδιμηρίδης

27’ Καλοχτυπημενο φαουλ του Τρίχα, έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

40’ Ο Ζουπιάδης σέντρα, Βασιλακάκης κεφαλιά, η μπάλα στα δίχτυα αλλά με υπόδειξη του δεύτερου διαιτητή το γκολ ακυρώθηκε λόγω επιθετικού φάουλ.

90+2’ Φάουλ του Σουλτανίδη, έκανε την πάσα ο Γιανκίδης και με γυριστό σουτ ο Ξενοδοχίδης κάνει το 1-0 λίγο πριν σφυρίξει το τέλος ο Κουμπαράκης.

Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Κουμπαράκης της Football League, Χούσκογλου και Ρόϊδος, ενώ τέταρτος ήταν ο Κιγιτζή.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τον τελικό με τους παρακάτω:

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σάκης Σκουλής): Ποιμενίδης, Αμοιρόπουλος, Μαραγκός, Λεφής, Σουλτανίδης, Δεμιρτζίδης, Χατζηπαπάς, Γάϊδας, Δανίδης, Ντράτζι, Ξενοδοχίδης.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Γιάννης Κλειτσιώτης): Βλαδιμηρίδης, Σιδηρόπουλος, Ζουμπιάδης, Μαδούρα, Κίτσος, Τρίχας, Γεμενετζής, Σαμάτης, Βασιλακάκης, Βάσκος, Βιόπουλος.