Λάσπατζης, Παπαζούδης, Κυσσίδης και του χρόνου στους «μαυραετούς»

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

 

Λάσπατζης, Παπαζούδης, Κυσσίδης και του χρόνου στους «μαυραετούς»

 

Δύο ακόμη παίκτες ανανέωσαν και παρέμειναν στο έμψυχο δυναμικό της Δόξα Δράμας για του χρόνου. Ο Στέλιος Λάσπατζης θα αγωνίζεται για ένα χρόνο ακόμα με την φανέλα της ομάδας. Ο νεαρός ακραίος ποδοσφαιριστής πρόσφερε τόσο αμυντικά όσο και σαν παίκτης της μεσαίας γραμμής και οι διοικούντες την Δόξα -μετά και την συγκατάθεση του Παντζιαρά- προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του Σωτήρη Παπαζούδη που ερχόμενος από την γειτονική Νικήσιανη συγκαταλέγεται πλέον στον κορμό των δραμινής και όμορης καταγωγής παικτών που ανήκαν στο δυναμικό της ομάδας και θα συνεχίσουν καθώς ικανοποίησαν αγωνιστικά. Ο Παπαζούδης ακριβώς με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα παρουσιάστηκε στο στρατό για να υπηρετήσει την θητεία του. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Μεσολόγγι και από την πλευρά των διοικούντων γίνονται συντονισμένες προσπάθειες προκειμένου για την συνέχεια να έρθει κάπου κοντά στην Δράμα ώστε να είναι σε θέση να παρακολουθεί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

 

«Εγώ είμαι Δόξα και θέλω να μείνω στην ομάδα»

 

Ευχάριστη εντύπωση προκάλεσε η στάση του νεαρού Θανάση Κυσσίδη όταν το απόγευμα της Δευτέρας κλήθηκε από την διοίκηση να περάσει από τα γραφεία του συλλόγου προκειμένου να ενημερώσει σχετικά με τις δικές του προθέσεις για την παραμονή στην ομάδα. Ο νεαρός μέσος ήταν ο όγδοος παίκτης που αποκτήθηκε στην περασμένη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, προερχόμενος από τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου. Γέννημα- θρέμμα των ακαδημιών της Δόξας, δεν πήρε πολλές ευκαιρίες για να δώσει δείγμα των δυνατοτήτων του. Μοιραία και με δεδομένη την πρόθεση του συλλόγου να κάνει πρωταθλητισμό, έπρεπε να απαντήσει στο ερώτημα αν θέλει να συνεχίσει στην Δόξα με αμφίβολο το μέγεθος των χρόνου συμμετοχής που θα μπορεί να έχει στο νέο πρωτάθλημα ή να πάει δανεικός κάπου.

Ο ίδιος απάντησε ότι είναι Δόξα και θα παραμείνει με μοναδικό στόχο να πείσει για την ποδοσφαιρική του αξία και να διεκδικήσει την δική του ευκαιρία για συμμετοχή στο βασικό σχήμα της ομάδας. Αυτονόητο είναι ότι την απάντηση αυτή αξιολόγησαν πολύ θετικά οι διοικούντες καθώς και ο προπονητής που ενημερώθηκε σχετικά και ο Κυσσίδης πλέον παραμένει και αυτός στην Δόξα, ωστόσο δεν είναι ο μόνος που του τέθηκε αυτή η επιλογή. Μια αντίστοιχη απάντηση θα κληθούν να δώσουν και κάποιοι ακόμη από τους νεαρούς του περσινού ρόστερ.

 

Η συνέχεια των επαφών

 

Η επάνδρωση του δυναμικού της ομάδας, στην πρώτη της φάση που αφορά τους γηγενείς από το υπάρχον υλικό, θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες. Σειρά θα έχουν άλλοι τέσσερις. Οι Στόικος, Κυριακίδης, Ντουτσαρίδης και Χαριτίδης. Θεωρούνται όλοι ότι έχουν, ο καθένας την δική του προσφορά στην πορεία της ομάδας και από την διοίκηση υπάρχει η πρόθεση να παραμείνουν για άλλη μια χρονιά. Στην διάρκεια της εβδομάδας θα κληθούν όλοι για μια συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου προκειμένου να δώσουν την απάντηση τους.