Λίφτινγκ η Δόξα ενόψει Απόλλωνα

 

Λίφτινγκ η Δόξα ενόψει Απόλλωνα

 

Ανακατεύει για τα καλά την… τράπουλα ο Κώστας Βασιλακάκης για τη Δόξα Δράμας, με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα για τον αγώνα κυπέλλου της Κυριακής, με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά.

Ευκαιρία συμμετοχής στον… πλούσιο πάγκο των «Μαυραετών» (μόνο… δεύτερα δεν θεωρούνται), για μεγαλύτερη φρεσκάδα, κίνητρα και ανάσες στους θεωρητικά βασικούς, ενόψει του «τελικού» πρωταθλήματος στην Καβάλα, δίνει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη ο Βασιλακάκης.

Από το απόγευμα της Τετάρτης μέχρι και την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για την ενδεκάδα που παραμένει γρίφος, με στόχο τον… αιφνιδιασμό. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν στη Δόξα, πλην του ανέτοιμου Μπουσινάκη και πιθανότατα στους βασικούς θα «μείνουν» ο Σικαλιάς και ένας στόπερ (Παπαζαχαρίας ή Γκαρακλίδης, χωρίς να αποκλείεται και κάποιος ακόμα). «Κοντά» στο αρχικό σχήμα δείχνουν οι Παπαζούδης, Κεφαλάς, Ιότι, ενώ με αξιώσεις διεκδικούν θέσεις οι Μουτεσίδης, Γαϊδαρτζής, Ντος Σάντος, Γιόνδης, Μαρκόπουλος, Βιτλής και Κουμπρόγλου.

 

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΧΟΡΗΓΙΑ

 

Τέλος, η διοίκηση των Δραμινών είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την εταιρεία αλλαντικών «SARY» για τη βασική χορηγία στη φανέλα.