ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 1 – 0

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ  1 – 0


Πήρε αυτό που ήθελε

 

 

Χρειάστηκε ένα τέρμα στο πρώτο ημίχρονο για να πάρει τη νίκη ο Μακεδονικός Φούφας, παίζοντας τόσο όσο για να πετύχει τον στόχο του, ενώ ακόμη μία ήττα, την 5η συνολικά συνυπολογίζοντας και το ματς Κυπέλλου, γνώρισε ο Απόλλων Παραλιμνίου που ακόμη ψάχνει να βρει τα πατήματα του στην Γ΄ Εθνική. Οι Σερραίοι ηττήθηκαν στην Κοζάνη από τον Μακεδονικό Φούφα,  και για ακόμη ένα ματς πλήρωσαν το νωθρό ξεκίνημα, καθώς επέτρεψαν στον αντίπαλο να προηγηθεί νωρίς και στην συνέχεια δε μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Με εξαίρεση το ματς κόντρα στην Δόξα Προσκυνητών, εκεί όπου κέρδισε με 4-0, ο Απόλλων έχει υστερήσει σε σημαντικούς τομείς του παιχνιδιού του στα υπόλοιπα παιχνίδια και αυτό το πληρώνει για την ώρα με σημαντικές απώλειες βαθμών.

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Φωτιάδης στο 12΄.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Μαυρίδης, Δεμερτζής, Ταγκαλίδης (Πέλλας).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ (Γ. Παπακώστας): Παπαδόπουλος, Κοπατσάρης, Σιδηρόπουλος, Τζουβάρας, Τακίδης, Φωτιάδη, ΧατζηΡούμπης (65’ Δούφας), Κεσκιλίδης (46’ Τσόμπο), Χάιτας, Τοπάλης (84’ Κιβρακίδης), Τσικόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Ν. Κουζουντζίδης): Μπρόκος, Τριανταφύλλου K., Τάκας (46’ Καρακούτης), Μερεσιώτης, Παναγιωτίδης, Μηντιούρης, Μεντής (62’ Γαλακτερός), Λιάρας, Παπαστεργίου, Ναλμπάντης, Γεωργιάδης (62’ Κοσμίδης)