ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 1 – 0

 

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ  1 – 0

Το γκολ του Ρωμαίου έκρινε το ντέρμπι

 

Μετά από ένα πολύ κακό παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα ο τυπικά γηπεδούχος Φούφας κέρδισε τον Εορδαϊκό 1-0 και ανέβηκε και άλλο στη βαθμολογία.

Οι περίπου 150 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο σίγουρα θα μετάνιωσαν για την επιλογή τους αφού το παιχνίδι δεν πρόσφερε καμιά συγκίνησε και κρίθηκε χάρη στο γκολ του Ρωμαίου μετά από φάουλ του Τσικόπουλου.

Πρέπει για μια ακόμα φορά να επισημάνουμε το κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Πτολεμαΐδας χωρίς αυτό να αποτελεί άλλοθι για το κακό παιχνίδι που παρακολουθήσαμε.

Στο 1ο ημίχρονο ο Εορδαϊκός ήταν καλύτερος χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει ενώ στην επανάληψη ο Φούφας είχε την πρωτοβουλία χωρίς όμως ούτε αυτός να μπορέσει να κάνει κάτι καλό.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε με κεφαλιά ο Ρωμαίος  στο 44ο και αμέσως μετά η κεφαλιά του Παπουτσίδη πέρασε άουτ.

Στο 2ο ημίχρονο δεν είχαμε τη παραμικρή ευκαιρία και στις 2 εστίες και έτσι το παιχνίδι τελείωσε 1-0.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Τσέτσιλας, Φαλτάκας (Γρεβενών), Λιόντος (Ηπείρου).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ (Γ. Παπακώστας): Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος, Ζιώγας, Τακίδης, Τζουβάρας, Τσόμπο, Φωτιάδης, Παπουτσίδης (70’ Δούφας), Χάιτας (83’ Γκόλης, 88’ λ.τ. Πιριτσάους), Ρωμαίος.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Χ. Σαμαράς): Χρυσοστομίδης, Λιάπτσης, Χαραλαμπίδης Μ. (52’ Τσοχαταρίδης), Λιάμης, Σερασκιέρης, Μπαλίτσας, Καλογιαννίδης (60’ Σέχι), Τσακανίκας, Χαραλαμπίδης Θ. (73’ Μάγγος), Ιωαννίδης, Γκελοσάνι.

 

Θεόφιλος Ηλιάδης e-ptolemeos.