ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ 0 – 0

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ – ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ  0 – 0

 

Πολύτιμη ισοπαλία για το Μακεδονικό Φούφα

 

Στην 7η θέση της βαθμολογίας φιγουράρει ο Μακεδονικός Φούφα μετά τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής ενώ ακολουθεί η διακοπή λόγω των γιορτών.

Ο Μακεδονικός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την πολύ καλή ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης σε ένα παιχνίδι που έγινε στο κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Πτολεμαΐδας.

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι που έγινε στη Πτολεμαΐδα ο Μακεδονικός Φούφα των πολλών και σημαντικών απουσιών αναδείχθηκε ισόπαλος0-0  με την πολύ καλή και ποιοτική ομάδα του Νέστου Χρυσούπολη.

Ο Φούφας κατέβηκε στο παιχνίδι χωρίς τους Τοπάλη (τιμωρημένος και φάνηκε η απουσία του στο χώρο του κέντρου), Κοπατσάρη, Κεσκλίδη, Τσικόπουλο απουσίες οι οποίες τον επηρέασαν και δεν μπόρεσε να δείξει αυτό που μπορούσε.

Από την άλλη ο Νέστος Χρυσούπολης είχε να αντιμετωπίσει το τραγικό αγωνιστικό χώρο μαζί με την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Μακεδονικού και έτσι δεν μπόρεσε να απειλήσει πλην από τη φάση του 83.

Φάσεις και γκολ

Στο 13ο σουτ του Αποστόλου απέκρουσε δύσκολα ο Παπαδόπουλος και στο 26ο σέντρα του Τακίδη η μπάλα φαίνεται να χτυπάει στο χέρι του Μαρκάκη αλλά ο διαιτητής κοντά στη φάση έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 49ο πολύ δυνατό σουτ του Σιδηρόπουλου η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 77ο ο Χάιτας βρέθηκε μέσα στη περιοχή αλλά καθυστέρησε και χάθηκε η ευκαιρία.

Στο 83 ο Μιχαλάκης σούταρε ο Παπαδόπουλος που φάνηκε να ελέγχει τη πορεία της μπάλας δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, ήρθε ο Φαμπλιόλ σούταρε από κοντά αλλά ο Παπαδόπουλος είπε όχι και κράτησε το 0.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Σιδερίδης, Πρέσπαρης, Δέλλιος (Καστοριάς).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ (Γ. Παπακώστας): Παπαδόπουλος, Τακίδης, Τσακαλίδης (75ο Γκόλης), Τζουβάρας, Πιρίτζαους, Σιδηρόπουλος, Χατζηρούμπης, Τσόμπο, Φωτιάδης, Παπουτσίδης (90ο Πολυχρονιδης), Χάιτας.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Σουμουλίδης, Καζαντζίδης, Μαρκάκης, Παυλακάκης, Κωνσταντινίδης, Ντερντιλής, Λάσπατζης (75ο Παναγιωτόπουλος), Κοντογιάννης, Μιχαλάκης (90ο Βακιρτζής), Αποστολίδης, Βαλαβανόπουλος (80ο Φαμπιόλ).

 

* Στις δηλώσεις τους οι 2 προπονητές στάθηκαν πέρα από το αγωνιστικό στη  τραγική κατάσταση που βρίσκεται το γήπεδο της Πτολεμαΐδας γενικότερα αφού πέρα από το τραγικό αγωνιστικό χώρο οι 2 ομάδες δεν είχαν ζεστό νερό να κάνουν μπάνιο και αν υπάρχει μερικές φορές φτάνει μόνο για τα ντους μόνο της μιας από τις 2 ομάδες.

Ο Μακεδονικός αλλά ούτε ο Εορδαϊκός δεν έχουν καμιά ευθύνη αφού υπάρχει πλήρη αδιαφορία με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενες ομάδες να έχουν να λένε για τις τραγικές ελλείψεις αλλά σε καμιά περίπτωση να μην ρίχνουν τις ευθύνες στις ομάδες.

Άλλωστε και ο Νέστος ευχαρίστησε το Μακεδονικό για την άψογη φιλοξενία.

Δημήτρης Μαγκαφίνης: Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς και την ομάδα του Φούφα για την φιλοξενία. Από εκεί και μετά ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος και οι έλλειψη ζεστού νερού όπως και οι ατέλειες στα αποδυτήρια φυσικά δεν είναι ευθύνη του Μακεδονικού αλλά του δήμου.

Στο 1ο ημίχρονο είχαμε 3 καλές προσπάθειες για γκολ και πιστεύω ότι αν κάναμε γκολ κάποια θα βάζαμε δύσκολα στον Μακεδονικό.

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και έτσι αυτό πήγε στις προσωπικές μονομαχίες. Και οι 2 ομάδες είχαμε από μια καλή στιγμή αλλά θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο για 2 ομάδες που έπαιξαν καθαρά. Πλέον πατάμε καθαρά στη 4η θέση  και θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Άλλωστε είμαι άνθρωπος που έχει πάντα κίνητρο και θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους.

Στο διάστημα της διακοπής θα δούμε με τι διοίκηση για ενίσχυση της ομάδας και θέλω να πω ότι θα έρθουν 3-4 παίκτες έτσι ώστε να κάνουμε ένα δυνατό σύνολο με παρακαταθήκη για το μέλλον».

Από την πλευρά του ο κ. Παπακώστας δήλωσε « Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω το κ. Μαγκαφίνη για τα καλά του λόγια αλλά και να διευκρινίσω τα εξής.  Για τη κατάσταση του γηπέδου και των αποδυτηρίων έχουν γίνει τεράστιες προσπάθειες για την βελτίωση τους και τη καλύτερη φιλοξενία των αντιπάλων.  Ο Μακεδονικός έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες για να βρεθούν λύσεις αλλά οι άνθρωποι του δήμου δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρονται.

Έτσι ήμαστε οι ομάδες να απολογούμαστε στις αντίπαλες ομάδες οι οποίες κάνουν ότι μπορούν για να μας παρέχουν από τη πλευρά τους τη καλύτερη δυνατή φιλοξενία.

Αλλά όπως σας είπα δεν είναι στο χέρι μας και σε αυτούς που είναι δεν κάνουν κάτι.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος θέλω να πω πως ο Νέστος είναι μια από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου μας και το γήπεδο δεν της επέτρεψε να παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Στο 1ο ο Νέστος ήταν καλύτερος αλλά στο 2ο ισορροπήσαμε το παιχνίδι βγήκαμε μπροστά αλλά δεν είχαμε λύσεις σήμερα μιας και είχαμε πολλές απουσίες.

Το τελικό αποτέλεσμα πάντως είναι δίκαιο και από εδώ και πέρα μαζί με τη διοίκηση θα κάνουμε το σχεδιασμό και το προγραμματισμό για τη συνέχεια για να κάνουμε κάποιες μεταγραφές που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ποιοτικότερο ρόστερ τόσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος όσο και για του χρόνου.

Καλές γιορτές σε όλους».