ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 2 – 3

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ  2 – 3
 
Όταν συνήλθε ήταν αργά

 

Παίζοντας καλύτερα στο πρώτο μέρος, ο Καμπανιακός κατάφερε να πάρει μία εκτός έδρας νίκη επικρατώντας μέσα στην Πτολεμαΐδα του Μακεδονικού Φούφα με σκορ 2-3, πετυχαίνοντας πρώτος τρία τέρματα, αλλά αμέσως μετά αντέδρασαν οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να μειώσουν σε 2-3, αλλά και να ισοφαρίσουν, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι την λήξη.

Το ξεκίνημα του αγώνα βρίσκει τους κόκκινους τις Χαλάστρας

να κυριαρχούν σ όλο το γήπεδο και να ανοίγουν το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Ρακαβίνα(ανατροπή του Μπάλιου). Στο 36΄ο Φουρτζίου πετυχαίνει το δεύτερο του Καμπανιακού Το 0-3 γίνεται στο 52΄με αυτογκόλ Ζιώγα.

Από στημένη φάση οι γηπεδούχοι μειώνουν με τον Ρωμαίο σε 1-3 και λίγο αργότερο από ανύπαρκτο πέναλτι καθώς η φάση ξεκίνησε από καθαρό οφσάιντ οι γηπεδούχοι μπαίνουν για το καλά στο παιχνίδι και πάλι με τον Ρωμαίο.

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ο Μακεδονικός πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρει. Δεύτερη κίτρινη στον αρχηγό του Καμπανιακού Ρακαβίνα και αποβολή(εσκεμμένη).

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Γκαραγκάνης, Μηνούδης (Πιερίας), Δέλλιος (Πέλλας).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Γ. Παπακώστας): Δημητριάδης, Κοπατσάρης, Τζουβάρας (65’ Πιρίτζαους), Τακίδης, Σιδηρόπουλος, Δούφας (50’ Ζιώγας), Φωτιάδης, Τσόμπο, Τσικόπουλος (60’ Τσώτσος), Παπουτσίδης, Ρωμαίος

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Δ. Γεωργακόπουλος):  Μπόικος, Κασαπίδης (68’ Στεφανίδης), Αριζάνης (85’ Λεφίδης), Πανούσης, Ρακαβίνας, Μπέτσκα, Νικολόπουλος, Φουρτζίου, Τσότσκας (70’ Ντάρτζαλης), Ασλαμπάλογλου, Μπάλιος.