Ματαιώθηκε το μπαράζ!

Ματαιώθηκε το μπαράζ!

 

Η ΕΠΟ προχώρησε στη ματαίωση του αγώνα μπαράζ για την κάλυψη της θέσης στη Football League

 

Δεν θα καλυφθεί όπως όλα δείχνουν η 18η θέση της Football League από ομάδα της Γ’ Εθνικής, καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας (28/8) η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη ματαίωση του αγώνα μπαράζ ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και ΑΕ Καραϊσκάκης. Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ομοσπονδίας βασίζεται στην απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, το σκεπτικό της οποίας βασίζεται στον ΚΑΠ του 2016, όπου δεν επιτρέπει την κάλυψη κενών θέσεων στη Football League. Πιθανότατα το νέο πρωτάθλημα της Football League να διεξαχθεί με 17 ομάδες, όσες δηλαδή έχουν δηλώσει συμμετοχή.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (αριθμός συνεδρίασης 2, 28/8/2017) προχώρησε στη ματαίωση του αγώνα μπαράζ που είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 29/8/2017 μεταξύ των σωματείων ΓΣ Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης ΑΕ, για την κάλυψη της κενής θέσης στη Β’ Εθνική Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) μετά την έκδοση της υπ’ αριθμόν 86/2017 αποφάσεως του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ».

 

«Στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάθε μέρα αυτοσχεδιάζουν»

 

Πλήρως απογοητευμένος από το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο Γιάννης Μπύρος μετά την ματαίωση του μπαράζ, όπως δήλωσε στο liganews.gr

 

Κανένας προγραμματισμός δεν υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Γιάννη Μπύρο να θέλει να… εξαφανιστεί από τον χώρο, μετά από την τρίμηνη περιπέτεια για την άνοδο της Δόξας Δράμας. Το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοινώθηκε η ματαίωση του μπαράζ ανόδου, ενώ την Παρασκευή είχε οριστεί το ματς, με τους Δραμινούς να κάνουν μεταγραφές για να ενισχυθούν.

 

Ο ισχυρός άνδρας των «μαυραετών» με δηλώσεις του στο liganews.gr εξέφρασε την απογοήτευσή του για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τον εμπαιγμό που υπέστη από τους διοικούντες, ενώ προανήγγειλε την αποχώρησή του από τη Δόξα Δράμας.

 

Αναλυτικά ανέφερε:

 

«Είμαι πλήρως απογοητευμένος από την εξέλιξη, αλλά και από την έλλειψη προγραμματισμού που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τους τελευταίους τρεις μήνες κάθε μέρα κάνουμε κινήσεις για να μπορέσει η Δόξα να ανέβει στη Football League, όντας μια υγιής ομάδα. Αλλά οι διοικούντες δεν σέβονται τίποτα. Μας βάζουν την Παρασκευή να κάνουμε μεταγραφές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών για τον αγώνα μπαράζ και σήμερα (28/8) ματαιώνουν το παιχνίδι. Δεν σέβονται την προσπάθεια των παραγόντων, που θέλουν να επενδύσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ ήθελα να βοηθήσω την πόλη μου και τον τόπο μου, αλλά τώρα θέλω να εξαφανιστώ από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Εγώ θέλω να λειτουργώ βάσει προγράμματος, αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάθε μέρα αυτοσχεδιάζουν. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι».