Μεγάλη ζημιά για τον Ορφέα Ξάνθης

 

Μεγάλη ζημιά για τον Ορφέα Ξάνθης

 

Μεγάλο πλήγμα δέχθηκε η ομάδα του Ορφέα λίγες μέρες μετά τον αγώνα με την Καβάλα, αφού το πρωί της Τετάρτης οι άνθρωποι και οι παίκτες της ομάδας, πηγαίνοντας για προπόνηση είδαν ένα πολύ λυπηρό θέαμα. Άγνωστοι μέχρι στιγμής είχαν κλέψει το λεωφορείο της ομάδας, όπως και πολλά αντικείμενα από τα αποδυτήρια της ομάδας.

Το βράδυ, λοιπόν της Τρίτης προς Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, άγνωστοι μέχρι στιγμής παραβίασαν την πόρτα των αποδυτηρίων του γηπέδου ΑΟΞ, εισέβαλαν σε αυτό και άρπαξαν ότι αντικείμενο αξίας βρήκαν μπροστά τους. Ο Μπάμπης Χατζημεστής και οι άνθρωποι της ομάδας είναι έκπληκτοι και σοκαρισμένοι με τα όσα αντίκρισαν το πρωί της Τετάρτης στο γήπεδο της ομάδας, που μεταξύ άλλων έλειπαν η τηλεόραση με την οποία η ομάδα έβλεπε κάποια βίντεο τακτικής και εκγύμνασης, αλλά και το ηχητικό σύστημα του γηπέδου.

Η μεγαλύτερη ζημιά, όμως για την ομάδα του Ορφέα είναι η κλοπή του λεωφορείου της ομάδα, το οποίο και βρέθηκε δυστυχώς καμένο ολοσχερώς λίγο έξω από τον οικισμό του Δροσερού Ξάνθης. Σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της ομάδας Μπάμπη Χατζημέστη και στις δηλώσεις του δεν έκρυψε το σοκ αλλά και την απογοήτευση του για αυτή την ενέργεια και τόνισε: «Μας έχουν κάνει μια πολύ μεγάλη ζημιά, με έναν πρόχειρο υπολογισμό που κάνουμε εμείς, μιλάμε για ζημιά περίπου 10000 ευρώ. Η μεγαλύτερη ζημιά από όλες, είναι ο εμπρησμός του λεωφορείου της ομάδας μας, το οποίο μας βοηθούσε πολύ στη μεταφορά και της ανδρικής ομάδας, αλλά και των ακαδημιών μας. Δεν πιστεύω ότι ήταν κάποια στοχοποιημένη επίθεση προς την ομάδα, είναι καθαρά επίθεση κλοπής, δεν μπήκαν στο γήπεδο για να το καταστρέψουν, μπήκαν για να κλέψουν αντικείμενα αξίας, όπως παραδείγματος χάριν την τηλεόραση της ομάδας μας, που βλέπαμε κάποια βίντεο στις προπονήσεις ή το ηχητικό σύστημα του γηπέδου, αλλά δυστυχώς δεν ξέρουμε και τι προσωπικά αρχεία μας λείπουν, τι έχει χαθεί, τώρα προσπαθούμε να τα βάλουμε σε μια σειρά. Αυτό που θέλω να πω εγώ τώρα, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αστυνομική διεύθυνση της Ξάνθης, που κινητοποιήθηκε άμεσα και κάνει τα πάντα για να βρεθούν ο δράστες»!

 

Στήριξη από την Καβάλα

 

Ανακοίνωση συμπαράστασης για όσα συνέβησαν στον Ορφέα Ξάνθης εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή της Καβάλας.

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα σοκαρισμένη από όλα όσα συνέβησαν σε βάρος των περιουσιακών στοιχείων της ομάδας του Ορφέα Ξάνθης θέλει να εκφράσει την συμπαράσταση της στον σύλλογο της Ξάνθης αλλά ταυτόχρονα και τον αποτροπιασμό της για όσα εγκληματικά παρατηρήθηκαν.

Πρόκειται για γεγονότα τα οποία προσβάλουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο και γενικότερα πρόκειται για μία άνανδρη επίθεση σε βάρος ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου, όπως είναι ο Ορφέας Ξάνθης ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και πλαισιώνεται από πρόσωπα τα οποία «μάχονται» για να κρατήσουν ψηλά τη σημαία μιας προσπάθειας που βγάζει μόνο υγεία.

Μία προσπάθεια η οποία χτυπήθηκε άνανδρα, ύπουλα και κυρίως με τρόπο που φέρνει το Ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω αφού το μένος των δραστών δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έγιναν γνωστά αλλά και διαβάσαμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης δέχθηκε επίθεση το πρωί της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου 2017 με αποτέλεσμα οι άνθρωποι και οι παίκτες της ομάδας της Ξάνθης, πηγαίνοντας για προπόνηση βρέθηκαν μπροστά σε ένα πολύ λυπηρό και ταυτόχρονα πολύ τραγικό θέαμα.

Το βράδυ, λοιπόν της Τρίτης 7 προς Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, 2017 άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα των αποδυτηρίων του γηπέδου ΑΟΞ, εισέβαλαν σε αυτό και άρπαξαν ότι αντικείμενα αξίας βρήκαν μπροστά τους. Η μεγαλύτερη ζημιά, όμως για την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης είναι η κλοπή του λεωφορείου της ομάδας του Ορφέα, το οποίο και βρέθηκε δυστυχώς καμένο ολοσχερώς λίγο έξω από τον οικισμό του Δροσερού Ξάνθης.

Για όλα λοιπόν τα παραπάνω, θεωρούμε υποχρέωση μας να εκφράσουμε την απόλυτη στήριξη μας στο φιλικό σωματείο του Ορφέα Ξάνθης με την ευχή ότι πολύ γρήγορα θα βρεθούν οι δράστες και θα τιμωρηθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη».