Με αναγκαστικές αλλαγές ο Απόλλων στο κύπελλο ……………………..

 

Με αναγκαστικές αλλαγές ο Απόλλων στο κύπελλο

 

Λύσεις εκ των έσω για τα σημαντικά κενά των τραυματιών Κυβελίδη, Ν’ Λουντούλου και Καλογέρη, αναζητά στον Απόλλωνα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για τον αγώνα κυπέλλου με τη Δόξα Δράμας την Κυριακή στην Καλαμαριά.

Και οι τρεις δεν γυμνάζονται και «τρέχουν» να προλάβουν το ντέρμπι στον Λαγκαδά (άλλη Κυριακή, για το «6Χ6»), ενώ φυσιολογικά θα ξεκινήσουν οι Φάμπιο Ταβάρες, Χρήστος Ρόβας (για πρώτη φορά φέτος) στη γραμμή κρούσης, όπως στην πορεία του ματς με τη Δόξα Προσκυνητών μετά τις αναγκαστικές αλλαγές και φυσικά ο φορμαρισμένος Γιάννης Καλαϊτζίδης στο κέντρο.

Άλλες ιδιαίτερες εκπλήξεις στο σχήμα, εκτός απροόπτου, δεν αναμένονται, εκτός αν γίνει σχετικό ροτέισον για λόγους φρεσκάδας (π.χ. με «είσοδο» του Μίλτου Λιόνη), με τους «Πόντιους» πάντως να θέλουν την πρόκριση, για το γόητρο και τον κόσμο, που έχει ξεσηκωθεί. Τέλος, συνεχίζεται η αγωνία για το θέμα του Ορέστη Μένκα, ενώ δεν προέκυψε κάτι νεότερο στα μεταγραφικά.

 

Αναβολή στην εκδίκαση της έφεσης

 

Oλοκληρώθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η διαδικασία έφεσης που κατέθεσε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς κατά της υπ’ αριθμό 211/2016 απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία ως γνωστόν ο Απόλλωνας έχασε τους τρεις βαθμούς από την νίκη κόντρα στην Α.Ε. Ποντίων Βατόλακκου και άλλους μείον τρεις ως τιμωρία για την χρησιμοποίηση υπεράριθμων ξένων ποδοσφαιριστών στην σύνθεσή του.

Στην έδρα, βρέθηκαν ο κ. Σκουτέρης Δημήτριος, ο κ. Βλάχος Φώτιος, η κ. Γεωργούλια Κωνσταντίνα, ο κ. Δεμέστιχας Κωνσταντίνος και η κ. Κουμουτσού Ευδοκία, ενώ χρέη γραμματείας από πλευράς ομοσπονδίας εκτέλεσε η κ. Βεατρίκη Χρυσικοπούλου.

Η διαδικασία η οποία ουσιαστικά οδήγησε σε αναβολή, κράτησε παραδόξως παραπάνω από μισή (!) ώρα. Αιτία διαφωνίας από πλευράς δικαστών ήταν ο τρόπος με τον οποίο προσκομίστηκε το έγγραφο της έφεσης από πλευράς Απόλλωνα και το οποίο κατά γενική ομολογία των παρευρισκομένων ήταν τόσο πρόχειρο ώστε να κινδυνεύει άμεσα η έφεση να απορριφθεί εξ’ αρχής ως απαράδεκτη.

Ακολούθησε ένα μπάχαλο με τις δύο πλευρές να προσπαθούν (δικαστές και σωματεία) να προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα που προέκυψαν από τα λανθασμένα έγγραφα, κάτι που θα δημιουργούσε εξ’ ορισμού προβλήματα στην απόφαση, αλλά και σε μία πιθανή μετάθεση αποφάσεων στο διαιτητικό.