Με Ζεκερίδη ο Άγιος Αθανάσιος, ο Γιάννης Ιωαννίδηςστο Καλαμπάκι

 

Με Ζεκερίδη ο Άγιος Αθανάσιος

 

Ενισχυμένος αναμένεται να παρουσιασθεί και ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου, που ήδη έκανε αξιόλογες κινήσεις ενόψει της νέας χρονιάς. Στη διοίκηση συμμετέχουν ο πρόεδρος Γιώργος Ταλίδης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Μπερμπερίδης, ο γενικός αρχηγός Πέτρος Παπαδόπουλος, ο γραμματέας Κώστας Δελημπαϊδης και οι υπόλοιποι συνεργάτες τους. Προπονητής θα είναι και στη νέα χρονιά ο Χρήστος Ζεκερίδης, που ανέλαβε στους τελευταίους 6 μήνες πέρσι και έφερε επιτυχημένα εις πέρας το έργο του. Από τον Άγιο Αθανάσιο αποχώρησαν οι Κώστας Κιουμουρτζής, Χρήστος Σαββίδης, Νίκος Σαλπιγκίδης, ενώ για προσωπικούς λόγους σταμάτησαν οι Σταύρος Αποστολίδης, Δημήτρης Καμπούρογλου. Από την άλλη μεριά, ανακοινώθηκαν ήδη πέντε πολύ σημαντικές μεταγραφές: Δημοκράτης Δημητριάδης (μεσοεπιθετικός, από Χωριστή), Χρήστος Ζούφι (μέσος, από Κύργια), Μάριος Καρατζόγλου (από Δοξάτο), Νώντας Μαυρίδης (τερματοφύλακας, από Χωριστή), Μπάμπης Περπερίδης (μεσοεπιθετικός, από Πανδραμαϊκό). Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα έχει ήδη συμφωνήσει και με άλλους παίκτες, η ανακοίνωση των οποίων θα γίνει σύντομα.

«ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»: Ο Χρήστος Ζεκερίδης, που έχει συνδέσει το όνομά του με την πολύχρονη προσφορά στα Κύργια, έχει πλέον τη δυνατότητα να οργανώσει την ομάδα από την αρχή, να κάνει ο ίδιος την προετοιμασία και δηλώνει για τον Άγιο Αθανάσιο: «Στόχος μας πρώτα από όλα είναι να έχουμε καλό κλίμα, ώστε να ευχαριστιόμαστε πρώτα εμείς το ποδόσφαιρο που παίζουμε κι έπειτα παιχνίδι με παιχνίδι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Πιστεύω ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι σαφώς πιο δυναμικό και πιο ποιοτικό από το προηγούμενο, θα πρωταγωνιστήσουν ο Ξηροπόταμος, η Προσοτσάνη, η Πετρούσα, η Χωριστή και άλλες ομάδες». Η προετοιμασία αρχίζει στις 8/8 και τα φιλικά που θα γίνουν, είναι με Κύργια (17/8), ΠΑΜΑ Αγίου Αθανασίου (19/8), Προσοτσάνη (24/8), Φωτολίβος (27/8), Σιταγρούς (31/8), Πετρούσα (3/9), Ξηροπόταμο (7/9).

Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ: Νέος προπονητής στο Καλαμπάκι ανέλαβε ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ήδη ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς προχωρά.

ΜΑΚΗΣ ΜΕΛΙΔΗΣ