Με μπροστάρη τον Γκαβαλιά το νέο Δ.Σ. της Δόξας Δράμας

 

Με μπροστάρη τον Γκαβαλιά το νέο Δ.Σ. της Δόξας Δράμας

 

Έστω και στο… 90΄, η Δόξα Δράμας δείχνει να βρίσκει λύση στο θέμα της νέας διοίκησης, αφού… εντοπίστηκαν τα άτομα που θα τον στελεχώσουν στη δεύτερη συνέλευση, της Τετάρτης, για να αποφευχθεί το Πρωτοδικείο.

Επικεφαλής μπαίνει ο Βασίλης Γκαβαλιάς (μεγάλο φαβορί για τη διαδοχή του Ηλία Χατζηελευθερίου στην προεδρία), μηχανολόγος μηχανικός και παιδικός φίλος του Γιάννη Μπύρου.

Μαζί θα είναι τρία στελέχη της απερχόμενης διοίκησης, οι Νίκος Πίτσογλου (γενικός γραμματέας), Νίκος Γρηγοριάδης και Βαγγέλης Τσιάρας (ακαδημίες), ενώ… ζυμώνονται και τα υπόλοιπα άτομα του εναίου ψηφοδελτίου («παίζουν» μεταξύ άλλων οι Στέφανος Σαπουρίδης, Δέσποινα Παπαδοπούλου και Παναγιώτης Σαλπιγκτίδης), που θα ανακοινωθούν Δευτέρα ή Τρίτη για την τελική σχηματοποίηση της παράταξης.

Ήδη άτομα από τον «πυρήνα» του νέου Ερασιτέχνη είχαν συνάντηση με την απερχόμενη διοίκηση.

 

Η ανακοίνωση της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης

 

ΣΕ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ της πρόσκλησης  από 21/06/2017 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης λόγω διακοπής  και μη εξετασθέντων των θεμάτων  7 και 8  που προέβλεπε η πρόσκληση

« 7. Εκλογή με μυστική ψηφοφορία έντεκα (11) τακτικών και πέντε (5) αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ.

8. Εκλογή με μυστική ψηφοφορία τριών (3) τακτικών και μέχρι δύο (2) αναπληρωματικών μελών για την Ελεγκτική Επιτροπή »

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. «ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ» με την υπ’ αριθμ. 391  απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου  προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου όπως προσέλθουν για τις αρχαιρεσίες προς ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου  την 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δράμας.

Η  εκλογή γίνεται  βάσει σχετικών δηλώσεων  των υποψηφίων μελών που το καθένα μπορεί να βάλει υποψηφιότητα μόνο σε ένα από τα αιρετά όργανα του Σωματείου, εμφανιζόμενα είτε ατομικώς, είτε σε συνδυασμό υποψηφίων. Οι δηλώσεις υποβάλλονται στη Γενική Συνέλευση δια του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η υποβολή και η κατάθεση υποψηφιοτήτων μεμονωμένων ή σε συνδυασμό υποψηφίων γίνεται προ 48 ωρών από την καθορισμένη ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, στο Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ή σε άλλο πρόσωπο που αναπληρώνει αυτόν.

Τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού πρέπει να είναι ομοιόμορφα και πλήρη με την έννοια και τον τρόπο που προαναφέρεται για την κοινή δήλωση των υποψηφίων του συνδυασμού. Ο Αρχηγός  του συνδυασμού υποχρεούται να παραδώσει ανάλογο αριθμό ψηφοδελτίων του συνδυασμού του στον εκλεγέντα Πρόεδρο της Γενικής Συνελεύσεως.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Γ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ «Η ΔΟΞΑ»  υποχρεούται να αναρτήσει στην αίθουσα της Συνελεύσεως, προ της ενάρξεως της συνεδριάσεως αυτής, πίνακα που να γράφει χωριστά για κάθε αιρετό συλλογικό όργανο τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων με αλφαβητική σειρά των επωνύμων και να δώσει αντίστοιχο κατάλογο αυτών, στον εκλεγέντα Πρόεδρο της Γενικής Συνελεύσεως, ο οποίος ανακοινώνει  και προφορικά τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων στη συνέλευση προ της ενάρξεως των αρχαιρεσιών.

Τα υποψήφια μέλη έχουν δικαίωμα να πάρουν το λόγο για να εκφράσουν με λίγα λόγια τις σκέψεις και τις επιδιώξεις  τους, για την επιτυχία του σκοπού του Σωματείου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ                ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΙΤΣΟΓΛΟΥ