ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΚΡΩΜΝΗ

 

 

 

ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΚΡΩΜΝΗ
Σε θέση βολής το Νευροκόπι

 

Παίζοντας πολύ αποφασιστικά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου κέρδισε τον συνονόματό του της Νέας Κρώμνης και βελτίωσε τη θέση του στη βαθμολογία. Το συγκρότημα του Στράτου Κονταξή είχε τον απόλυτο έλεγχο της συνάντησης και σημείωσε ένα γκολ ανά ημίχρονο, χάνοντας παράλληλα αρκετές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι του Άγγελου Θεοδωρίδη δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του Νευροκοπίου. Κορυφαίος των νικητών ο Κεσόπουλος, τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Τσελεπής, Ζαχαρίας Γαλόπουλος. Στο 31΄ ο Σωκράτης Χατζηλαζαρίδης με πέναλτι (ανατροπή του Τσελεπή) έκανε το 1-0. Στο 75΄ έξοχη προσπάθεια του Τσεπνίδη και ο Χρήστος Μιχαηλίδης «σφράγισε» τη νίκη.

Διαιτητής: Χορόζογλου (Χασιώτης, Μαυρομελίδης), στο 2΄ ανατράπηκε ο Γ. Γαλόπουλος από τον τερματοφύλακα, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι. Η σύνθεση των νικητών: Αλεξίου, Ζ. Γαλόπουλος (90΄ Ζάντζας), Μελενικιώτης, Χρ. Μιχαηλίδης, Χατζηλαζαρίδης, Σωτηρόπουλος (82΄ Κεσίδης), Μπάτζιος (58΄ Τσεπνίδης), Κεσόπουλος, Τσελεπής (88΄ Γ. Μουζενίτωβ), Ηλ. Μουζενίτωβ, Γ. Γαλόπουλος.

ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ: Εξαιρετική δουλειά γίνεται και φέτος στο Νευροκόπι, με τα νεαρά, δικά τους παιδιά από τις ακαδημίες. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις των ταλαντούχων Γιώργου Γαλόπουλου, Θόδωρου Μελενικιώτη, Μύρωνα Ζάντζα, που αποτελούν και στελέχη της μικτής νέων Δράμας.