Με τον Aγγελο Tοκμακτση στον πάγκο, ο Πανδραμαϊκος

 

 

ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΚΜΑΚΤΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ, Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΣ

 

 

Αναγεννημένος, ενισχυμένος και φιλόδοξος παρουσιάζεται ο φετινός Πανδραμαϊκός, που στοχεύει ψηλά στο νέο πρωτάθλημα.

 

Από τη στιγμή που συγκροτήθηκε ισχυρό διοικητικό συμβούλιο, μέσα σε κλίμα απόλυτης συσπείρωσης και με απόλυτη σύμπνοια απόψεων, ήταν θέμα χρόνου για τον ιστορικό Πανδραμαϊκό να δρομολογηθούν οι θετικές εξελίξεις και η ομάδα να οργανωθεί. Ομάδα-σύμβολο για το Δραμινό ποδόσφαιρο, βρίσκεται τώρα σε στάδιο αναδιοργάνωσης, στοχεύοντας στην αντεπίθεσή του.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ: Τα άτομα που στελεχώνουν το διοικητικό συμβούλιο, αγαπούν την ομάδα και θέλουν να τη δουν ξανά ψηλά. Είναι οι Γιώργος Κοσσιφίδης, Κώστας Καϊρης, Σάββας Κωνσταντινίδης, Κώστας Αργυριάδης, Μπάμπης Καμπουρίδης, Μπάμπης Κωνσταντινίδης. Στα πολύ σημαντικά στοιχεία, επίσης,  ότι χορηγός του συλλόγου ανέλαβε η επιχείρηση ξυλείας των αδελφών Γκάνη. Νέος προπονητής ανέλαβε ο έμπειρος Άγγελος Τοκμακτσής, με επιτυχημένη θητεία σε πλήθος ομάδων.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Εννιά μεταγραφές πραγματοποίησε μέχρι τώρα η ομάδα, αποκτώντας ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αρχικά επέστρεψε ο Παύλος Παυλίδης, η «σημαία» του συλλόγου. Είναι 42 ετών, αμυντικός, επιθυμία του ήταν να κλείσει την καριέρα του στον Πανδραμαϊκό (πέρσι έπαιζε στην Καλλίφυτο) και θα είναι και συνεργάτης του Τοκμακτσή. Επίσης αποκτήθηκαν οι Γιάννης Ράδος (27, αμυντικός μέσος, από τον Βώλακα), Γιώργος Μουχτάρης (28, επιθετικός, από τον Ξηροπόταμο), Λευτέρης Χαραλαμπίδης (22, φορ, πέρσι έπαιζε αρχικά στον Ξηροπόταμο κι έπειτα στο Φωτολίβος), Γιώργος Δημίου (34, αριστερό μπακ, από τον Ξηροπόταμο), Παύλος Λέκοβιτς (21, μέσος, από τους Σιταγρούς), Μαρίνος Μαρινίδης (27, αμυντικός, από τους Σιταγρούς), Μάνος Γιαβρίδης (22, στόπερ, από το Δοξάτο), Τιάο Ντο Σάντος (Βραζιλιάνος 24χρονος αμυντικό χαφ).

ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΕΣ: Εξίσου σημαντικό είναι ποιοι παίκτες παρέμειναν στην ομάδα από πέρσι: Θεοφύλακτος Γιαζγκουλίδης, Δημήτρης Λαμπρινουδάκης, Φάνης Ρέντος, Τάσος Παναγιώτου, Λεονάρντο Μπελμάνι, Νίκος Παπακωνσταντίνου, Λόης Σαϊνίδης, Κλέο Λίπο, Στέλιος Πατένταλης, Στέλιος Χατζηπαναγιώτου, Σάββας Βάντσης, Αλέξανδρος Κιάκος, Νίκος Σαλπιστής. Ορισμένοι από τους τελευταίους νεαρούς είναι σε εκκρεμότητα, καθώς μπορεί να αποχωρήσουν λόγω σπουδών. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα και αναμένονται τουλάχιστον άλλες δύο προσθήκες, σύμφωνα με τους ανθρώπους του συλλόγου.

«ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ»: Ποδοσφαιριστής στη μεγάλη Δόξα Δράμας της Α΄ και Β΄ εθνικής, αλλά και με πέρασμα και από τον Πανδραμαϊκό και άλλες ομάδες, ο Άγγελος Τοκμακτσής ανέλαβε το έργο της δημιουργίας μιας ισχυρής ομάδας. Ως προπονητής ο Τοκμακτσής έχει παρουσιάσει πολύ καλό έργο σε πολλές ομάδες, στο Μοναστηράκι (γενέτειρά του), Ξηροπόταμο (δύο χρόνια, στη Δ΄ εθνική), Καλαμπάκι, Ακρίτα Ν. Κρώμνης, Ανακάλυψη (3 χρόνια), Καλλίφυτο (2 χρόνια), Ν. Αμισό, Αμπελόκηπους (2 χρόνια). Ο 50χρονος προπονητής μιλώντας για τη φετινή ομάδα, επισήμανε: «Θέλουμε μια χρονιά καλύτερη από τις προηγούμενες, να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και θα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, όπως άλλωστε αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου. Από κει και πέρα, αν καταφέρουμε και πετύχουμε και το «θαύμα» με άνοδο, ακόμα καλύτερα. Δεν πρόκειται να είναι εύκολο, δημιουργούμε μια εντελώς καινούρια ομάδα, είναι πολύ σημαντικό ότι διαθέτουμε πολύ καλό έμψυχο δυναμικό και δικό μας αθλητικό κέντρο. Η συνεργασία με τη διοίκηση είναι άριστη. Θέλουμε προπάντων να ξαναδώσουμε πίσω τη χαμένη αίγλη του Πανδραμαϊκού, να ξυπνήσει ο κοιμώμενος γίγαντας και να κινητοποιήσουμε πάλι τους φιλάθλους. Χρειάζεται πολλή δουλειά και υπομονή».

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ: Στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια που έδωσε, ο Πανδραμαϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Καστρινό, κέρδισε 5-1 τα Κύργια, 1-0 στην Καλλίφυτο και, στο πιο πρόσφατο, επικράτησε 1-0 με την Αλιστράτη. Ο κύκλος των φιλικών ολοκληρώνεται την Κυριακή με αντίπαλο τη Γραμμένη.

 

ΜΑΚΗΣ ΜΕΛΙΔΗΣ