Με τους καλύτερους οιωνούς έγινε το φετινό ξεκίνημα

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
 
Με τους καλύτερους οιωνούς έγινε το φετινό ξεκίνημα

 

Το πρώτο ραντεβού στο γήπεδο της ομάδας έφερε περίπου 130 φίλαθλους στην κερκίδα που ήρθαν για να δουν το φετινό έμψυχο υλικό της ομάδας αψηφώντας τους 35 βαθμούς που επικρατούσαν στο χώρο . Η υποδοχή που έγινε στους παίκτες ήταν εντυπωσιακή καθώς δεν έλειψαν ακόμη και οι πυρσοί!

Ωστόσο εκείνο που έδειξε να έχει την μεγαλύτερη σημασία, μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης, ήταν το χειροκρότημα του κόσμου και οι πολύ καλές εντυπώσεις που άφησαν οι παίκτες της Δόξας  στην διάρκεια ενός σύντομου οικογενειακού διπλού που έγινε στο τελείωμα του προγράμματος.

Τα μάτια όλων ήταν στραμμένα κατά κύριο λόγο στα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, στους εννέα νεοφερμένους που πριν την προπόνηση φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Ανδρέα Παντζιαρά. Σίγουρα όσο και αν δεν μπορούν να θεωρηθούν ασφαλή τα συμπεράσματα από μία προπόνηση και ειδικότερα την πρώτη προπόνηση μιας ομάδας, τα πρώτα δείγματα γραφής είναι πολύ θετικά σχεδόν και για  τους εννέα.

Ωστόσο το πρώτο στίγμα της φετινής προσπάθειας το έδωσε στα αποδυτήρια ο Ανδρέας Παντζιαράς μιλώντας στους παίκτες πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο. Ο νεαρός τεχνικός τους  μίλησε για την φετινή προσπάθεια και για το αυτονόητο της ανάγκης να δώσουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να πετύχει η ομάδα τον στόχο της, τονίζοντας μάλιστα ότι όλοι θα κρίνονται σε καθημερινή βάση για την προσπάθεια τους .

Μοναδικός απών ήταν  ο στρατευμένος Παπαζούδης που βρίσκεται σε μονάδα και γίνεται προσπάθεια να έρθει κάπου  κοντά στην Δράμα προκειμένου να μπορεί να γυμνάζεται με την ομάδα. Όμως δεν έλειψαν και οι αποχωρήσεις καθώς ο Πετρόπουλος ένιωσε πρόβλημα στον προσαγωγό του και ο Σιάμπος στο γόνατο, στο παλιό τραύμα του και αμφότεροι δεν έβγαλαν όλο το πρόγραμμα της  ημέρας.

 

Ορέστης Μένγκας η 10η μετεγγραφή

 

Οι επίσημες υποχρεώσεις των μαυραετών ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας 20 Ιουλίου, αλλά και η μετεγγραφική ενίσχυση δε σταματά για την ομάδα της Δόξας, ακόμα και στις πολύ δύσκολες συνθήκες που βιώνει και το ποδόσφαιρο μας ελέω της οικονομικής κρίσης. Οι «μαυραετοί» τελικά, συμφώνησαν για αρχή προφορικά με έναν παλιό τους γνώριμο, τον τερματοφύλακα Ορέστη Μένγκα. Έτσι, με την προσθήκη αυτή, συμπληρώθηκε η τριάδα των τερματοφυλάκων.

 

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων (Φωτό)