«Μπλόκο» του Πανδραμαϊκού στην Καλή Βρύση

 

«Μπλόκο» του Πανδραμαϊκού

 

ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 0-0: Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση, που είχε μεγάλη αγωνία μέχρι το τέλος. Οι δύο αντίπαλοι «καίγονταν» για βαθμούς για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, τελικά ο Πανδραμαϊκός έχασε πολύτιμο έδαφος στην κορυφή, ενώ η Καλή Βρύση πήρε σημαντικό βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία, όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Στο 7΄ σέντρα του Λίπο, ο Υψηλός ολομόναχος σούταρε, απέκρουσε ο Τσακίρης, νέο σουτ του Υψηλού άουτ. Στο 23΄ σέντρα του Μουχτάρη, κεφαλιά του Παυλίδη χωρίς στόχο. Ο ίδιος παίκτης είχε ωραίο σουτ ελάχιστα άουτ (31΄), στο 45΄ διαγώνιο πλασέ του Παναγιώτου επίσης άουτ. Στο 70΄ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Αβράμη, στο 74΄ ο Αβράμης σούταρε και απέκρουσε ο Λαμπρινουδάκης, στο 78΄ ο Αβράμης πλάσαρε άουτ τον εξερχόμενο τερματοφύλακα. Στο 86΄ και 92΄ Παυλίδης, Μουχτάρης αντίστοιχα αστόχησαν, στο 95΄ θύελλα διαμαρτυριών για πέναλτι που ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι σε ανατροπή του Γιαννίκη. Διαιτητής: Σάββας Τορούνογλου (Μαρμαρίδης, Σαπανίδης).

ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗ: Τσακίρης, Βουγόγιας (67΄ Τσακμακίδης), Γεωργιάδης, Δάφτσιος, ΠΑΛΤΖΙΔΗΣ, Βουγιουκλής (44΄ λ.τ. Λιόκας), ΑΒΡΑΜΗΣ, ΚΑΛΙΑΣ, Δάφτσιος (86΄ Γούργουλης), Γραμμάτης, Μαρινίδης.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Λαμπρινουδάκης, Γιαννίκης, Κυσσίδης, ΡΕΝΤΟΣ, ΠΑΤΕΝΤΑΛΗΣ, Άρμεν, Παναγιώτου (61΄ Παπακωνσταντίνου), Λίπο, Παυλίδης, Υψηλός (73΄ Χατζησωτηριάδης), ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ.

 

ΜΑΚΗΣ ΜΕΛΙΔΗΣ