Νέστος Χρυσούπολης: Ευχάριστα και αισιόδοξα μηνύματα από την Γενική Συνέλευση

 

Νέστος Χρυσούπολης: Ευχάριστα και αισιόδοξα μηνύματα από την Γενική Συνέλευση

 

Παρόντος του δημάρχου Βαγγέλη Τσομπανόπουλου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (22/6) η Γενική Συνέλευση του Νέστου Χρυσούπολης, στην αίθουσα του Ποντιακού Συλλόγου.

Ο κ. Τσομπανόπουλος έδωσε υποσχέσεις ότι παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ότι ο δήμος θα συνδράμει με όλες τις δυνάμεις του, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στο γήπεδο της Χρυσούπολης ενόψει της συμμετοχής των νταμπλούχων της ΕΠΣ Καβάλας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο δήμαρχος υποσχέθηκε την κατασκευή μιας ακόμη (τρίτης) εισόδου, όπως και την ολοκλήρωση διάφορων υποδομών (χλοοτάπητας, τουαλέτες ΑμεΑ κ.α.) και δεσμεύτηκε για την αποπεράτωση των εργασιών πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων των «κυανολεύκων».

Στη διάρκεια της συνέλευσης εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες.

Παρών στη χθεσινή γενική συνέλευση ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Μπάμπης Ευσταθιάδης, ο οποίος αφού συνεχάρη τους παράγοντες του Νέστου για την απόλυτα επιτυχημένη σεζόν, συμπλήρωσε ότι και η Ένωση θα παρέχει τη στήριξή της στους «κυανόλευκους».

Ακόμη, τη χθεσινή διαδικασία παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Αργυράκης, ο πρώην δήμαρχος Χρυσούπολης Στέργιος Γκουλφάς, ενώ προήδρευσε ο παλιός παράγοντας του Νέστου, Κώστας Μακρίδης.

 

Ενισχυμένο το νέο διοικητικό συμβούλιο

 

Εν συνεχεία, έγιναν και οι αρχαιρεσίες, με το διοικητικό συμβούλιο του Νέστου να δυναμώνει σημαντικά, αφού εκτός των «παλιών» Κυριάκου Τσαντίδη, Γιώργου Μαστυγόπουλου, Δημήτρη Κομνηνάκη και Γιάννη Σιδηρόπουλου, εξελέγησαν και οι Γιάννης Δερμιτζάκης (σ.σ. αδελφός του προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη), Γιάννης Πασαλίδης (σ.σ. πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νέστου), Δημήτρης Τσάνης, Σταμάτης Κέλλης, Νίκος Μπουντρούδης, Γιώργος Λίτσιος και Ιορδάνης Ισαακίδης.

Η προετοιμασία του Νέστου θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου, ενώ σε τελικό στάδιο είναι οι συζητήσεις για την παραμονή και των τελευταίων παικτών που αποτέλεσαν πέρυσι τον βασικό κορμό, όπως και για τρεις περιπτώσεις μεταγραφών, κάτι που σημαίνει ότι εντός της εβδομάδας ίσως να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις για τους ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν τη φανέλα του Νέστου στη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

 

.