Νίκη-«οξυγόνο» ο Άρης Φωτολίβους απέναντι στον Πανδραμαϊκό

Νίκη-«οξυγόνο» ο Άρης Φωτολίβους απέναντι στον Πανδραμαϊκό

 

Νίκη-«οξυγόνο», που αυξάνει σημαντικά τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία, σημείωσε  ο Άρης Φωτολίβους, που πέρασε με 4-1 από τη Δράμα απέναντι στον Πανδραμαϊκό. Οι γηπεδούχοι σε άλλο ένα παιχνίδι εμφανίστηκαν με πολλά αγωνιστικά προβλήματα, έχοντας μόλις 12 άτομα στην αποστολή. Τα πράγματα για τον ιστορικό σύλλογο γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, με δεδομένο ότι στο 85΄ τραυματίστηκε και ο Σαϊνίδης (υπέστη υποτροπή σε παλαιότερο τραύμα του) και προστίθεται στους απόντες Ζαμανόπουλο, Λίπο και τους υπολοίπους. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παίζοντας «με την πλάτη στον τοίχο», έδειξαν χαρακτήρα στη δύσκολη στιγμή και παίζοντας αποφασιστικά, πήραν μεγάλη νίκη. Μόλις στο 3΄ ο Χαντζίδης εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Ιωαννίδη και στα δίχτυα (αυτογκόλ). Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και πίεσαν, όμως στο 30΄ ο Γιάννης Χαντζίδης με απευθείας φάουλ έκανε το 0-2. Στο 50΄ σέντρα του Δικταπανίδη και ο Λευτέρης Χαραλαμπίδης με πλασέ το 0-3. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μουλαδάκης υπέπεσε σε πέναλτι και ευστόχησε ο Παπακωνσταντίνου, στο 80΄ εξαιρετική συνεργασία του Θόδωρου Καλλέργη με τον Βαγγέλη Δροσίδη και ο τελευταίος «έκλεισε» το σκορ. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Θόδωρου Παρχαρίδη (Χρήστος Βαρσάμης, Στέργιος Αθανασίου).

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Γιαζγκουλίδης, Ιωαννίδης (46΄ Κωνσταντινίδης), Μαυρίδης, Αυγουστάτος, Παναγιώτου, Λεονάρντο, Σαϊνίδης, Ορφανίδης, Παπακωνσταντίνου, Ρέντος, Ουζούνογλου.

ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ: Κ. Δημητριάδης, Μουλαδάκης (76΄ Μπιαζάκης), Χριστοφορίδης, Χατζησαββίδης, Σ. Δημητριάδης, Γκουζής, Μαριάδης (58΄ Άλα), Δικταπανίδης, Χαραλαμπίδης (53΄ Δροσίδης), Καλλέργης, Χαντζίδης.

 

ΜΑΚΗΣ ΜΕΛΙΔΗΣ