Να νικήσουν προβλήματα και Καρδίτσα θέλουν οι Αμαζόνες.

 

Αμαζόνες – Ελπίδες Καρδίτσας (Pre game 16ης αγωνιστικής)
Να νικήσουν προβλήματα και Καρδίτσα θέλουν οι Αμαζόνες.

 

 

Φιλίππου: «Αγώνας που μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να διεκδικήσουμε την νίκη».

Δηλώσεις Σωμάδη – Νεοφύτου

 

Μία από τις διεκδικήτριες του φετινού τίτλου έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα των Αμαζόνων την Κυριακή. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Κοκκινογείων και θα ξεκινήσει στις 15:00. Πέρα από το βαθμό δυσκολίας του αντιπάλου, ο τεχνικός Φιλίππου Σπύρος έχει να αντιμετωπίσει και σημαντικά προβλήματα, καθώς θα απουσιάζουν οι τραυματίες Φωτιάδου, Μπαμπαλή, Καρτάλοβα και η άτυχη της φετινής χρονιάς Χατζηχαριστού, ενώ αγώνα δρόμου κάνει για να προλάβει η Βασιλείου. Με την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης έκαναν δηλώσεις ο προπονητής Φιλίππου Σπύρος και οι παίκτριες  Σωμάδη Θεοδώρα και Νεοφύτου Χαρά.

 

Φιλίππου: «Το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να διεκδικήσουμε την νίκη. Οι Αμαζόνες αποτελούν μεγάλη ομάδα στο γυναικείο ποδόσφαιρο και με αυτή τη φιλοσοφία προετοιμάζουμε τις νεαρότερες ποδοσφαιρίστριες μας να αντιμετωπίζουν όλα τα παιχνίδια. Γνωρίζουμε πολύ καλά τον αντίπαλο και τα δυνατά του σημεία. Παράλληλα, ξέρουμε τι πρέπει να εκμεταλλευτούμε και ποιες είναι οι αδυναμίες του, έτσι ώστε να κατακτήσουμε την νίκη. Έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητες όλων των αθλητριών και αν η καθεμία δώσει τον καλύτερο της εαυτό η νίκη είναι εφικτή.»

 

Σωμάδη: «Την Κυριακή θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μία από τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή. Είναι αρκετά δύσκολο το έργο μας, αλλά προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να καταφέρουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από τον αγώνα. Δε μας φοβίζει το γεγονός ότι είναι μία ομάδα με μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή από μας και θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τα πλάνα του προπονητή μας, τα οποία θα μας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εύχομαι στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε την νίκη.»

 

Νεοφύτου: «Η Καρδίτσα είναι μία καλή και δυνατή ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα. Το γεγονός αυτό όμως δε μας επηρεάζει, αφού κι εμείς είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και αν παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα και παρόλες τις δυσκολίες στόχος είναι η νίκη, όπως σε όλους τους αγώνες μας.»

 

Γραφείο Τύπου

Α.Σ. Αμαζόνες Δράμας