ΝΕΣΤΟΣ: Συνεχίζει στο πάγκο ο Νίκος Καραμπετάκης ………………

 

ΝΕΣΤΟΣ: Συνεχίζει στο πάγκο ο Νίκος Καραμπετάκης

 

Ο Νέστος Χρυσούπολης και ο Νίκος Καραμπετάκης θα συνεχίσουν μαζί και στη νέα αγωνιστική περίοδο στη πρόκληση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο καβαλιώτης τεχνικός ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της εντυπωσιακής πορείας του συλλόγου στη περυσινή σεζόν που είχε τελικός απολογισμό 4 τρόπαια και την άνοδο στην Γ’ εθνική και όπως ήταν λογικό έγινε άμεσα επαφή της διοίκησης για την ανανέωση της συνεργασίας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν και ξεκίνησαν άμεσα δουλειά.

 

Οι πρώτες ανανεώσεις…

 

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, στο ρόστερ της ομάδας συμφώνησαν να παραμείνουν για άλλη μια αγωνιστική περίοδο ο τερματοφύλακας Θόδωρος Καραβελίδης και επίσης ο Κώστας Παπαδάτος, Ρετζέπ Χασάνογλου και Άγγελος Παυλακάκης. Οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα τη περυσινή σεζόν συνεχίζονται και άμεσα θα έχουμε νεότερα.

 

Στις 22/6 η γενική συνέλευση

 

Η γενική συνέλευση του Νέστου Χρυσούπολης προγραμματίστηκε να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 22/6 και ώρα 6μ.μ. στην αίθουσα του Ποντιακού Συλλόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχουμε σημαντικές προσθήκες στο νέο διοικητικό σχήμα.

 

Συγχαρητήρια επιστολή του Ορφέα

 

Το Δ.Σ. του Ορφέα Ελευθερούπολης απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τη

διοίκηση του Νέστου στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ορφέα Ελευθερούπολης σας συγχαίρει για την

άνοδο στην Γ’ Εθνική. Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα και συνέχεια επιτυχιών». Υπογράφουν ο πρόεδρος, Χρ. Μποσμπότης και ο γενικός

γραμματέας Θόδωρος Καϊπης.

Το Δ.Σ. του Νέστου εύχεται, με τη σειρά του, στον Ορφέα καλή πορεία στο

πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας και επάνοδο στην Γ’ Εθνική.