ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Νέα προσθήκη ο Φραγκούλης

 

 

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Νέα προσθήκη ο Φραγκούλης

 

Ακόμη ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Έβρου Σουφλίου μετά τον Κάρεν Αβογιάν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης, που ως γνωστόν προπονεί ο πρώην του Έβρου Μπάμπης Χρυσοστομίδης, καθώς η ομάδα της Χρυσούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάσου Φραγκούλη.

Ο Τάσος Φραγκούλης γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου του 1995 στο Ερατεινό Καβάλας, με την ομάδα του Πανθρακικού να τον αποκτά έπειτα από θετική εισήγηση του προπονητή της ομάδας Νέων Νίκο Μπαχαρίδη, ενώ ένα χρόνο αργότερα έγινε επαγγελματίας μετά από εισήγηση του τότε προπονητή της ομάδας Άκη Μάντζιου. Αμέσως μετά την αποχώρηση του από τους «πράσινους» ο νεαρός αμυντικός πήρε την απόφαση να συνεχίσει στον Έβρο Σουφλίου, από τον οποίο αποχώρησε από τον Δεκέμβρη.

Η απόφαση να υπογράψει στο Νέστο δεν ήταν και πολύ δύσκολη για τον Καβαλιώτη αμυντικό, καθώς τόσο η μεγάλη δυναμική του Νέστου, και το καλό πλασάρισμα του στην βαθμολογία, τόσο το γεγονός ότι γνωρίζει τον προπονητή της ομάδας με τον οποίο συνεργάστηκαν και στον Έβρο Σουφλίου αλλά και η κοντινή απόσταση από το σπίτι του τον οδήγησαν στην απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στο Νέστο.