ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ-ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ 2-2

 

ΕΚΑΝΕ ΤΑ  ΕΥΚΟΛΑ  ΔΥΣΚΟΛΑ

 

ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ-ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ 2-2: Συναρπαστική εξέλιξη είχε ο εξ αναβολής αγώνας Α΄ κατηγορίας Δράμας, που τελικά δεν ανέδειξε νικητή. Αμφότεροι οι αντίπαλοι είχαν απόλυτη ανάγκη από τους βαθμούς, στην προσπάθεια παραμονής στην Α΄ κατηγορία. Νωθρός παρουσιάστηκε στο πρώτο μέρος ο Ακρίτας του Αντώνη Παπάζη και οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Βασιλειάδη κατάφεραν να προηγηθούν στο 20΄ με κεφαλιά του Νικολαϊδη. Στο 55΄ ο Χατζίδης με κεφαλιά πέτυχε το 0-2 και έδωσε προβάδισμα στον φιλοξενούμενο Άρη. Το Νευροκόπι συνήλθε στο τελευταίο ημίωρο, όταν πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε κι αρχικά μείωσε στο 75΄ με τον Δημήτρη Μαυρόπουλο (προηγήθηκε συρτή σέντρα του Αγάπωφ) και ισοφάρισε στο 89΄ με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Σωκράτη Χατζηλαζαρίδη. Ενδιάμεσα (73΄) ο Χατζηλαζαρίδης είχε φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι.

Μέτρια η διαιτησία του Δηλγεράκη που δεν κράτησε καθηστερήσεις  ενω έγιναν 4 αλλαγές και έδιξε  κιτρινη  καρτα για  καθηστέρηση σε  παικτη  του  Φωτολίβους (Νικολαϊδης, Οικονομίδης). Στο 80΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Βασιλειάδης.

ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: Χαριζάνωφ, Μελενικιώτης (54΄ Τσελεπής), Πετρίδης, Τσενεκλίδης, Κεσόπουλος, Χριστιανίδης (46΄ Κεσίδης), Αγάπωφ, Μαυρόπουλος, ΜΟΥΖΕΝΙΤΩΦ, ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΙΔΗΣ.

ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ: Δ. Νικολαϊδης, Παντελίδης, ΧΑΤΖΙΔΗΣ, Α. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, Χατζησαββίδης, Σούλα (56΄ Σεμπελίδης), Γ. Βασιλειάδης, Βεζύρης, Καγιάογλου (56΄ Γκουζής), Ρουμελιώτης (73΄ Δράμπαλης).