Ξεκίνημα και υψηλούς στόχους στον Απόλλωνα Καλαμαριάς

 

Ξεκίνημα με αισιοδοξία και υψηλούς στόχους στον Απόλλωνα Καλαμαριάς

 

Με αισιοδοξία και υψηλόες προσδοκίες πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συγκέντρωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Το παρών έδωσαν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, μαζί με τα σημερινά (Κυβελίδης και Μανώλης Καλογεράκης), αλλά και τρεις υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές. Συνολικά άπό πλευράς παικτών παρόντες ήταν οι Καλογεράκης, Βασιλειάδης, Μήνου, Σαμαράς, Καπίας, Γεωργιάδης, Λιόνης, Γ. Καλαϊτζίδης, Καλογέρης, Βεργώνης, Μωυσιάδης, Γιώργος Ιωαννίδης και Κυβελίδης. Απών ήταν ο Βαγγέλης Γεωργίου, ο οποίος σύμφωνα με την ενημέρωση έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Την προπόνηση πραγματοποίησε ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, Κώστας Γεωργιάδης, υπό την επίβλεψη του πρώτου φυσικά, ενώ παρών ήταν και ο προπονητής τερματοφυλάκων Στέλιος Ζαρογιάννης. Παρέστησαν ακόμη πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη, Αλέξανδρος Νεράντζης και Αβραάμ Περσίδης, ο Όμηρος Φωτιάδης, φίλος του Αλεξ Κάλας, αλλά και η νέα υπεύθυνη στα γραφεία Έμμυ Βουτσά, μαζί με τον «παλιό» των γραφείων, Γιάννη Τσαρσιταλίδη.

Την προπόνηση παρακολούθησε ακόμη ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, ενώ ο Σάββας Καλεντερίδης δεν κατάφερε να δώσει το παρών στη Θεσσαλονίκη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ θα βρεθεί κανονικά στον αγιασμό της ομάδας την Παρασκευή (05/8).

Στόχος όλων, η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα και να πετύχει την επιστροφή της αρχικά στη Football League.

Δηλώσεις Κώστα Γεωργιάδη: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή. Μου δίνεται η ευκαιρία να υπηρετήσω έναν ιστορικό σύλλογο, που και από τα παιδικά χρόνια, αλλά και πριν λίγα χρόνια βρισκόταν στην Σούπερ Λιγκ. Δεν το κρύβω ότι ερχόμουν να δω τη μεγάλη ομάδα του Απόλλωνα. Ταυτόχρονα όμως είναι μεγάλη ευλογία για μένα να ζήσω και να εκπαιδευτώ με έναν άνθρωπο που συνεργαστεί τα προηγούμενα χρόνια, ως ποδοσφαιριστής και δεν κρύβω ότι πήρα πολλά από τον κύριο Καλαϊτζίδη».

Δηλώσεις Λεωνίδα Κυβελίδη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς της καταγωγής μου κιόλας. Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον κύριο Καλαϊτζίδη. Θέλω και εγώ να συμβάλλω με όλους με τη νέα προοπτική που μας δίνει ο κύριος Καλαϊτζίδης. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να μας πάνε τα πράγματα όπως τα περιμένουμε. Οι περισσότεροι ήρθαμε γιατί η ομάδα έχει προοπτική, τον πρόεδρό της, το γήπεδο της και όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο, που είναι η άνοδος».