ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΦΤΕΛΙΑΣ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

 

 

 

 

 

     ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ  ΣΤΟΝ  ΠΑΓΚΟ  ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΡΗΣ

Με αισιοδοξία  και  πίστη για το καλύτερο ξεκίνησε την Δευτέρα 17  Αυγούστου η προετοιμασία του ΑΡΗ  Φτελιάς, ο οποίος θα αγωνίζεται στην Β΄  Κατηγορία  της Ε.Π.Σ. Δράμας για την περίοδο 2015-2016. Νέος προπονητής της ομάδος ανέλαβε ο κ. Παπαδόπουλος Κυριάκος. Ο Νέος τεχνικός έχει ξεκινήσει την περίοδο 1999-2000  στην παιδική ομάδα του Καλαμώνα Δράμας  με πολύ αξιόλογο υλικό. Αργότερα  αναλαμβάνει την μεγάλη ομάδα πάλι του Καλαμώνα και από την Γ΄κατηγορία  την ανεβάζει στην Β  με  μια πάρα πολύ καλή πορεία. Την περίοδο 2014-2015 αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στην ακαδημία Φίλιππος Δράμας και από φέτος είναι ο νέος τεχνικός του ΑΡΗ Φτελιάς. Παράλληλα διατηρεί και λογιστικό γραφεί στην Δράμα. Φειδωλός στην πρώτη του συνέντευξη μιας και είναι άνθρωπος των πράξεων και του έργου, μας είπε λίγα πράγματα για την νέα του ομάδα.

Ερωτ.   Κυριάκο πες μας τα συναισθήματα σου ως προπονητής του ΑΡΗ.

Απαντ.  Γιάννη η  Φτελιά είναι μια ομάδα η οποί έχει χρόνια ιστορία στο Δραμινό ποδόσφαιρο και που της αξίζει να βρίσκεται σε υψηλότερη κατηγορία. Τώρα για διάφορους λόγους φέτος βρισκόμαστε στην Β΄ Κατηγορία,  έχουμε όμως δυναμικό, καλά παιδιά  και με καλή προσπάθεια βλέπω να  κάμνουμε ωραία πράγματα, να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να ευχαριστηθούμε το άθλημα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο όπως ο ΑΡΗΣ  Φτελιάς  και θα προσπαθήσω για το καλύτερο.

Ερωτ. Οι στόχοι της ομάδος για φέτος.

Απαντ. Είναι πολύ νωρίς  αυτή τη στιγμή να μιλήσουμε για στόχους, σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε καλή μπάλα, να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Αυτά τα λίγα από τον κ. Παπαδόπουλο, εμείς ευχόμαστε  καλή πορεία στον ΑΡΗ υγεία σε όλους, χωρίς τραυματισμούς, κουράγιο και δύναμη στους παράγοντες των ομάδων, να έχουμε καλές και δίκαιες διαιτησίες και οι φίλαθλοι να έχουν κόσμια  συμπεριφορά στα γήπεδα στηρίζοντας τις ομάδες τους.

  Γιάννης Καραβάς.     

                                             

                

                                 

                                                       

……