ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2 – 1

 

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ  2 – 1
 
Πιο άνετα από το τελικό σκορ

 

Πιο άνετα απ’ δείχνει το τελικό σκορ 2-1, κέρδισε ο Ορφέας Ξάνθης τον μαχητικό Αλμωπό Αριδαίας και έδειξε ότι δεν τον επηρέασε η αναβολή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το παιχνίδι

12’ Ευκαιρία στη Ξάνθη για τον Αλμωπό, που απείλησε με ένα σουτ του Ελευθεριάδη, με τον Ρούφο να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

16’ Βαθιά μπαλιά του Μουμίν Ογλού στη πλάτη της άμυνας, με τον Μελισσόπουλο να κατεβάζει και να πλασάρει ελάχιστα άουτ.

45’ Καταληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Μουμιν Ογλού, απέκρουσε με τα ακροδάκτυλα ο Μένιος, η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι, και στην επαναφορά ο Μαυρόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

80’ Το πέναλτι που κέρδισε ο Μουμίν Ογλού, ανέλαβε να εκτελέσει ο Μαυρόπουλος, με τον Μένιο να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να αποκρούει.

82’ Δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Παπασυμεών, για ένα φάουλ που έκανε και κόκκινη.

89’ Κάθετη μπαλιά του Μελισσόπουλου στη πλάτη της άμυνας, η μπάλα κατέληξε στον Λαζαρίδη, που την έσπασε στον Χαλήλ Ιμπράμ, ο οποίος πλάσαρε για το 2-0.

90+3’ Χέρι του Μακράκη εντός της περιοχής, πέναλτι για τον Αλμωπό και με εκτελεστή τον Ζαρογιάννη, έγινε το 2-1

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Δρακίδης, Γκιόση, Καρακασίδης (ΕΠΣ Θράκης).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μ. Μπογιατζίδης): Ρούφος, Τζαμπάζ Χαλήλ, Μελισσόπουλος, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Καραγκιόζης Β., Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης (78’ Χαλήλ Ιμπράμ), Λαζαρίδης (90+5’ Κωτίδης), Μουμίν Ογλού (85’ Πασχαλάκης).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γ. Τυριακίδης): Μένιος, Κιουλτσόπουλος (85’ Τσιρλίδης), Παπασυμεών, Ζαρογιάννης, Παπαζούδης, Ελευθεριάδης, Παντελίδης, Διαμαντίδης, Καραγιάννης, Τσιμτσιρίδης (61’ Ελευθεριάδης Θ.), Κώστας (67’ Σιδηρόπουλος).