Ο ΓΣ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον κ. Κωνσταντίνο Βασιλακάκη

 

Τέλος ο Βασιλακάκης, αναλαμβάνει ο Καραμπετάκης

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Δόξα Δράμας, μετά το νέο στραβοπάτημα στην Καβάλα, όπου αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την τοπική ομάδα. Η διοίκηση των «Μαυραετών» αποφάσισε να πάρει αποφάσεις για αλλαγές στην τεχνική ηγεσία. Γι’ αυτό παρελθόν από τον πάγκο της Δόξας αποτελεί ο Κώστας Βασιλακάκης, ο οποίος «πλήρωσε» τις μέτριες εμφανίσεις. Ο Γιάννης Μπύρος ήταν απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας, αλλά και τη νέα απώλεια βαθμών και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ο  μεγαλοχορηγός της Δόξας μάθαινε για την κακή κατάσταση στα αποδυτήρια, με τον Βασιλακάκη να φέρεται πως δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με τους παίκτες του.

Ο εκλεκτός του Μπύρου για το τιμόνι των Δραμινών είναι ο Νίκος Καραμπετάκης, ο οποίος εργαζόταν ως βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου στον Ηρακλή. Ο 45χρονος τεχνικός έχει εμπειρία από τη Γ’ Εθνική, καθώς τη σεζόν 2013-14 ήταν στο τιμόνι του Άρη Ακροποτάμου, ενώ την επόμενη σεζόν ανέβασε τον Νέστο Χρυσούπολης από το τοπικό στη Γ’ Εθνική.
Ο Κώστας Βασιλακάκης έχει ενημερωθεί για την απόφαση της διοίκησης, ενώ ο Νίκος Καραμπετάκης θα πάρει μια πρώτη ιδέα από τη νέα του ομάδα στο φιλικό της Δόξας με τον Πανδραμαϊκό το απόγευμα.

 

 

 

 

.