Ο Ημαθιώτης Βρέσκας στο Δόξα – Πύδνα Κίτρους

 

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
 
Ο Ημαθιώτης Βρέσκας στο Δόξα – Πύδνα Κίτρους

 

Ο ημιτελικός αγώνας για τον θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος είναι η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα της Δόξας Δράμας, ο οποίος θα γίνει στην έδρα της με αντίπαλο την Κατερινιώτικη ομάδα της Πύδνας Κίτρους, με ώρα έναρξης 4:30 μ.μ.

Έτσι από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκε η τετράδα των διαιατητών που θα τον διευθύνει, με τον Ημαθιώτη Γιώργο Βρέσκα να ορίζεται διαιτητής, οι  Κώστας Νικολαΐδης από την  Θεσσαλονίκη και Θανάσης Παπαδάκης από την Ημαθία ως βοηθοί και 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Ιωάννης Κωνσταντόπουλος από την Χαλκιδική.

Στον άλλο αγώνα της ημιτελικής φάσης, ανάμεσα στον Ιάλυσο και την Τριγλία Ραφήνας, ρέφερι ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου από την Αθήνα, με βοηθούς τους Παναγιώτη Αργυρό και Εμμανουήλ Γιαννουγλίδη από την ίδια Ένωση.

Σ’ ότι αφορά τα αγωνιστικά και μετά τον γραν γκινιόλ αγώνα μέσα στο Σουφλί, υπήρξε το απόγευμα της Δευτέρας χαλαρή προπόνηση για όσους ξεκίνησαν το παιχνίδι της Κυριακής και κανονική για όλους τους υπόλοιπους που έκαναν και οικογενειακό διπλό. Ο Κώστας Βασιλακάκης δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Κανετίδη και Μουτεσίδη που είναι τραυματίες, ενώ επιστρέφει ο Ρεβυθόπουλος που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής. Απόντες βέβαια θα είναι και οι Διαμαντίδης και Στόϊκος που είναι σε στάδιο επανένταξής τους σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Τέλος είναι αυτονόητο ότι οι φίλοι των «Μαυραετών» πρέπει να δώσουν δυναμικό παρόν στις κερκίδες του γηπέδου και να ωθήσουν τους παίκτες στην πρόκριση για πρώτη φορά στην διοργάνωση αυτή.