Ο Μπάμπης Καζεπίδης ανέλαβε τον Ξηροπόταμο, ενώ…….

 

 Ο Μπάμπης Καζεπίδης ανέλαβε τον Ξηροπόταμο, ενώ ο Κώστας Θ. Κιουμουρτζής επέστρεψε στην ομάδα
  Ο Κώστας Κωνσταντινίδης μετακόμισε στον Καστρινό

 

Ξηροπόταμος: Ανανεωμένος και δυνατός

Με διαφορετικό αγωνιστικό «πρόσωπο» θα εμφανισθεί στην Α΄ κατηγορία Δράμας ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου, που οργανώνεται συστηματικά και ενισχύθηκε με αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση παραμένει ίδια, με επικεφαλής τον πρόεδρο Δούκα Ρούτση, ενώ νέος προπονητής ανέλαβε ο Μπάμπης Καζεπίδης, που είχε πολλές επιτυχίες με την Πετρούσα στα προηγούμενα χρόνια. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες, αποκτήθηκαν οι εξής παίκτες: Θάνος και Κώστας Κυσσίδης (μεσοαμυντικός και μεσοεπιθετικός, και οι δύο από Καλλίφυτο), Σωτήρης Υψηλός (μεσοεπιθετικός, από τον Πανδραμαϊκό, είχε συνεργαστεί ξανά με τον Καζεπίδη στην Πετρούσα). Ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο είναι, επίσης, η επιστροφή στον Ξηροπόταμο τεσσάρων ποδοσφαιριστών, που κατάγονται από το χωριό και άρχισαν την καριέρα τους στον Μέγα Αλέξανδρο. Είναι ο Δημήτρης Άρμεν (μέσος, από την Πετρούσα), Κώστας Θ. Κιουμουρτζής (τερματοφύλακας, από τον Άγιο Αθανάσιο), Γιώργος Μουχτάρης (μεσοεπιθετικός, από το Προάστειο), Δήμος Τσιάρας (στόπερ, από τη Χωριστή).

ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ:  Παράλληλα, από το περσινό έμψυχο δυναμικό συνεχίζουν οι Κώστας Γ. Κιουμουρτζής, Γιώργος και Τάσος Δημίου, Χρήστος Μήτρου, Λευτέρης Χαραλαμπίδης, Φόρης Παναγιώτου, Θάνος Μαγγανάρης, Ρούντι Ισλάμι, Μιχάλης Κωνσταντινίδης, Φώτης Φωτιάδης, Ζωηράκης Δερμεντζής, Γιώργος Λουκάς, Γιώργος Τριανταφύλλου, Αμαρίλντο Ράμι. Γίνεται λοιπόν κατανοητό πως αυτήν τη στιγμή ο Ξηροπόταμος διαθέτει ένα ιδιαίτερα αξιόλογο δυναμικό, με όλα τα φόντα να δημιουργήσει ανταγωνιστικό σύνολο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα αποκτηθούν ακόμα λίγοι νεαροί σε ηλικία παίκτες, ενώ εφόσον προκύψει κάτι εξαιρετικό, αφήνουν περιθώριο για άλλο ένα έμπειρο.

«ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ»: Από τις πιο σημαντικές κινήσεις της διοίκησης ήταν η συνεργασία με τον Μπάμπη Καζεπίδη. Πρόκειται για νεαρό προπονητή, καταξιωμένο μέσα από τη δουλειά και την προσφορά του στην Πετρούσα, ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Οι εντυπώσεις από τον Ξηροπόταμο είναι πολύ θετικές. Στόχος μας είναι να κάνουμε κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές, που η ομάδα εξασφάλιζε απλά την παραμονή της. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα οργανωμένη, από τις ακαδημίες, με εξοπλισμό, ρουχισμό, εκγύμναση, μέχρι τη μεγάλη ομάδα, όπου θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ανταγωνιστικό σύνολο, για μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Ο Ξηροπόταμος έχει δυναμική, κόσμο και ιστορία, είναι σύλλογος με παρελθόν, παρόν και μέλλον. Η συνεργασία με τη διοίκηση είναι σε πολύ καλό επίπεδο, υλοποιούνται όσα συζητήσαμε. Μας περιμένει πολλή δουλειά, καθώς δημιουργούμε μια καινούρια ομάδα, που με τα αποτελέσματα και το ποδόσφαιρο  που θα παίζει, αισιοδοξούμε πως θα φέρει ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο». Η προετοιμασία αρχίζει στις 8 Αυγούστου. Τα φιλικά θα είναι με Αετό Ορφανού Καβάλας (17/8), Φωτολίβος (20/8), Πανδραμαϊκό (24/8), Κύργια (27/8), Πετρούσα (31/8), Σιταγρούς (4/9), Άγιο Αθανάσιο (7/9) και τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου με τη Δόξα Δράμας. Ακολουθεί το κύπελλο, το πρωτάθλημα αρχίζει στις 1 Οκτωβρίου.

ΤΡΙΠΛΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΙΝΟΥ: Τρεις σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις έκανε ο «νεοφώτιστος» στην Α΄ κατηγορία, Καστρινός. Το συγκρότημα του Χρήστου Αθανασιάδη απέκτησε τους Λάζαρο Μουρατίδη (από Σιταγρούς), Κώστα Κωνσταντινίδη (από Χωριστή) και Νίκο Τουνγκελίδη (από Κοκκινόχωμα).

ΜΑΚΗΣ ΜΕΛΙΔΗΣ