Ο Τζιβανάκης… «εκτέλεσε» τους Προσκυνητές

 

Ο Τζιβανάκης… «εκτέλεσε» τους Προσκυνητές

 

ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ 4-1: Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση, η ΑΕ Καλαμπακίου πέτυχε θριαμβευτική πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών, συντρίβοντας με 4-1 τη Δόξα Προσκυνητών. Οι κυπελλούχοι ΕΠΣ Δράμας του Φώτη Χατζηκυριάκου ήταν πολύ αποφασιστικοί και επικράτησαν απόλυτα δίκαια, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση. Οι κυπελλούχοι ΕΠΣ Θράκης του Νίκου Μπαχαρίδη δε βρέθηκαν σε καλή μέρα, είχαν απουσίες και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Μεγάλος πρωταγωνιστής του Καλαμπακίου ο Λευτέρης Τζιβανάκης, ο οποίος πέτυχε «καρέ» τερμάτων (10΄, 20΄, 60΄, 80΄), για τους φιλοξενούμενους το γκολ της τιμής στο 72΄ ο Δραγανίδης. Πολύ καλή η διαιτησία του Σερραίου Τρακαλιάνη. Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον το Καλαμπάκι προκρίνεται στον τελικό του ομίλου του άνευ αγώνα και θα αντιμετωπίσει τον νικητή της συνάντησης Παραλίμνιο-Καβάλα.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ: Κελετζής, Πέτρο, Ντόβας, Χριστοφορίδης, Κασαπίδης, Κλόγκιρι, Τζιβανάκης, Μαυροβασίλης, Σαββίδης, Στάικος (40′ λ.τ. Κωνσταντινίδης), Καλατζίδης.

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ: Νικολίτσας, Κελεσίδης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Καραγιαννίδης, Τρίχας, Βελή Χακάν Μεμέτ, Παγώνης, Βάσκος, Κρεμμύδας (62′ Δραγανίδης), Δημητριάδης.

 

ΜΑΚΗΣ ΜΕΛΙΔΗΣ