Παλικαρίσια νίκη του Ακρίτα Με Αγάποφ και Τσελεπή ………… …………

Παλικαρίσια νίκη του Ακρίτα

 


62 φωτογραφίες του αγώνα ΑΚΡΙΤΑΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ – ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ θα δείτε εδώ…..απαγορεύεται η δημοσίευση έστω και μερικώς σε εφημερίδες

Με Αγάποφ και Τσελεπή, ανέτρεψε το σκορ με Πανδραμαϊκό

 

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου, την πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα, καταβάλλοντας τον Πανδραμαϊκό με 2-1. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με δραματική εξέλιξη και αγωνιώδες φινάλε. Οι γηπεδούχοι του Αντώνη Παπάζη, με το νεανικό σύνολο που διαθέτουν, έπαιξαν με πέισμα και πάθος για τη νίκη και δικαιώθηκαν, πετυχαίνοντας μάλιστα ανατροπή στο σκορ. Η νίκη αυτή τους δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια, άκρως απαραίτητη για τα νεαρά, ως επί το πλείστον, παιδιά. Από την άλλη μεριά, ο Πανδραμαϊκός του Άγγελου Τοκμακτσή ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει πώς τελικά έφυγε χωρίς βαθμό από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού είχε το προβάδισμα στο σκορ δέκα λεπτά πριν το τέλος, όμως «βραχυκύκλωσε» και γνώρισε οδυνηρή ήττα, δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, που τον αφήνει πίσω στη βαθμολογία. Στο 3΄ ο Σέγκος από καλή θέση δεν πρόλαβε να πλασάρει, στο 20΄ πλασέ του Αγάποφ πάνω από το δοκάρι. Στο 60΄ ο Λεονάρντο Μπελμάνι με όμορφο σουτ εκτός περιοχής, έκανε το 0-1. Στο 67΄ ο Σαϊνίδης έχασε καλή ευκαιρία, στο 80΄ ο Αϊδης τροφοδότησε ωραία τον Φώτη Αγάποφ, που με βρέθηκε τετ-α-τετ και με ψύχραιμο πλασέ, ισοφάρισε. Στο 87΄ ο επόπτης Μικρούλης ακύρωσε ως οφσάιντ γκολ του Τσελεπή, μέσα σε θύελλα διαμαρτυριών των γηπεδούχων, όμως στο 90΄ ο Κουμπάκης έκανε μπαλιά ακριβείας στον 15χρονο Γιώργο Τσελεπή, που σημείωσε το 2-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 92΄ σουτ του Κουμπάκη πέρασε ξυστά άουτ.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κανείς δεν υστέρησε σε απόδοση από τον Ακρίτα, κορυφαίοι οι Κατιρτζίδης, Κατσακίδης, Μουζενίτοφ, Μ. Βασιλειάδης. Από τον Πανδραμαϊκό ξεχώρισαν οι Λίπο, Πατένταλης, Σαϊνίδης. Αρκετά παράπονα άφησε στους γηπεδούχους η διαιτησία του Καράκελε, το ίδιο και οι επόπτες Μικρούλης, Κελίδης.

ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: Χαριζάνωφ, Βασιλειάδης, Παϊσίδης, Κατσακίδης, Κατιρτζίδης, Χατζηλαζαρίδης, Σέγκος (60΄ Τσελεπής), Μουζενίτοφ, Τσεπνίδης (86΄ Κουμπάκης), Χριστιανίδης (46΄ Αϊδης), Αγάποφ.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου, Γιαβρίδης (77΄ Κιάκος), Ράδος, Ρέντος, Πατένταλης, Λίπο, Παυλίδης (74΄ Χαραλαμπίδης), Μουχτάρης (46΄ Σαϊνίδης), Παναγιώτου, Μπελμάνι.