Πανηγυρίζουν την παραμονή στην Α1 οι Δραμινοί

ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 HANDBAL

 

     Πανηγυρίζουν την παραμονή στην Α1 οι Δραμινοί

 

Άρχισαν οι πανηγυρισμοί στο Δραμινό συγκρότημα για την ιστορική παραμονή της ομάδας και την νέα χρονιά στην Handball Premier. Η ομάδα μετά τους εκτός έδρας βαθμούς που μάζεψε σε ΧΑΝΘ και Πανελλήνιο, τις καταπληκτικές εμφανίσεις σε Φίλιππο και Φοίβο εκτός έδρας όπου έχασε στο γκολ, τις εντός έδρας μεγάλες εμφανίσεις με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ έπεισε και τον πιο δύσπιστο ότι πανάξια παρέμεινε στην κατηγορία.

Η ομοιογένεια και το πάθος των παικτών, το οικογενειακό κλίμα, οι προπονητές, η συγκινητική παρουσία του κόσμου,(με τον ΠΑΟΚ 1100 φίλαθλοι),  οι μεθοδικές και νοικοκυρεμένες  βήμα-βήμα  κινήσεις της διοίκησης,  ήταν οι παράγοντες της μεγάλης επιτυχίας.

Η ομάδα κατάφερε να παραμείνει παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον τραυματισμό του Ιακωβίδη, την απουσία του Βάκκα, τα δυσμενή για την ομάδα μας αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Οι παίκτες και οι προπονητές απέδειξαν ότι είναι για τα σαλόνια της Α1.

Τεράστια η σημασία της παραμονής είναι και για την πόλη μια και θα προβληθεί σε όλη την Ελλάδα με τις απευθείας τηλεοπτικές μεταδόσεις, για μια ακόμη  φορά  ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και οι άλλες μεγάλες ομάδες θα την επισκεφθούν με τους φιλάθλους τους, ενώ πολλά πλεονεκτήματα αναμένονται και με την ένταξη στο ΑΣΑΕΔ των υπό στράτευση παικτών.

Όλη η Ελλάδα πλέον αναγνωρίζει την τεράστια δουλειά που γίνεται στον σύλλογο. Παρόλο που οι καλύτεροί του παίκτες γέννημα – θρέμμα από τις ακαδημίες του συλλόγου αγωνίζονται στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου στην Γερμανία, αλλά και σε άλλες ομάδες υψηλού επιπέδου, η ομάδα παραμένει στην υψηλότερη κατηγορία, και συνεχίζει με τα δικά της παιδιά και υγεία στην ψηλότερη κατηγορία.

Ο σύλλογος προκειμένου να τιμήσει αθλητές, προπονητές, φίλους της ομάδας, χορηγούς ετοιμάζει γιορτή έξω από το ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ 4/5, μεγάλο χορό στις 19/5, και διήμερη παραθαλάσσια διαμονή  στις 30/6. Οι πανηγυρισμοί  άρχισαν….

 

Το Γραφείο Τύπου.