Παρελθόν Ταουσιάνης και Καζάκης, ανέλαβαν Διγκόζης και Τσαλίκης

 

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ
 
Παρελθόν Ταουσιάνης και Καζάκη, ανέλαβαν Διγκόζης και Τσαλίκης

 

Τα αλλάζει… όλα η Καβάλα, που αποφάσισε στο μαραθώνιο συμβούλιο το βράδυ της Τρίτης την απομάκρυνση του προπονητή, Γιάννη Ταουσιάνη και του τεχνικού διευθυντή, Βλάση Καζάκη. Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «Αργοναύτες» το πρωί της Τετάρτης:

Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Παράλληλα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Τεχνικό Διευθυντή Βλάση Καζάκη. Η προσφορά του από το συγκεκριμένο πόστο αλλά και ως ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια στην ομάδα μας είναι πολύτιμη και για το λόγο αυτό θεωρούμε υποχρέωση μας, δημόσια να τον ευχαριστήσουμε».

Έτσι μόνο για λίγες ώρες έμεινε «ακέφαλη» στο επιτελείο η Καβάλα, ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Άγγελου Διγκόζη για τον πάγκο και του Κώστα Τσαλίκη για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, καλύπτοντας τα κενά των Γιάννη Ταουσιάνη και Βλάση Καζάκη αντίστοιχα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής των «Αργοναυτών», που με αυτές τις κινήσεις ευελπιστεί να «γυρίσει» το κλίμα και να έρθουν άμεσα οι επιτυχίες: «Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Άγγελου Διγκόζη στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Παράλληλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Τσαλίκη στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή».

Ταουσιάνης και Καζάκης