Πεντάσφαιρος ο Ορφέας Ξάνθης ……Ορφέας Ελευθερούπολης 5-1

 

Πεντάσφαιρος ο Ορφέας Ξάνθης
 
Ορφέας Ξάνθης – Ορφέας Ελευθερούπολης 5-1

 

Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και έξι τέρματα, ο Ορφέας Ξάνθης κέρδισε με 5-1 τον Ορφέα Ελευθερούπολης, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Αντώνη Χαριτίδη, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ στο πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 10’ ο Ορφέας Ξάνθης άνοιξε το σκορ με τον Χαριτίδη, ύστερα από ωραία ενέργεια και πάσα του Τορομανίδη. Στο 23’ ο Τορομανίδης έκανε το 2-0, παίρνοντας το «ριμπάουντ» ύστερα από το δοκάρι που είχε το σουτ του Χαραλαμπίδη. Στο 41’ η Ελευθερούπολη είχε δοκάρι με τον Γιαλαμή και στο 44’ ο Χαριτίδς έκανε το 3-0, ύστερα από πάσα του Μαυρόπουλου. Ένα λεπτό αργότερα και ενώ ο διαιτητής ετοιμαζόταν να σφυρίξει για το ημίχρονο ο Χαριτίδης έκανε το 4-0, μετά από πάσα του Ξαντινίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές που έγιναν ο ρυθμός έπεσε, όμως ο Ορφέας Ξάνθης συνέχισε να είναι απειλητικός και στο 67’ ο Δασκαλάκης έκανε το 5-0, ύστερα από την όμορφη προσπάθεια και την πάσα του Τανζού. Το μόνο που κατάφερε η Ελευθερούπολη ήταν να μειώσει με τον Βακιρτζή, ενώ ο Τορομανίδης έχασε μοναδική ευκαιρία σημαδεύοντας το δοκάρι για να κάνει το 6-1.

Ορφέας Ξάνθης: Αθανασίου, Κούτρας (46’ Δασκαλάκης), Ονούρ (55’ Τανζού), Μακράκης, Χακή (60’ Κωτίδης), Μαυρόπουλος, Μόσχος, Τορομανίδης, Ξαντινίδης (46’ Μελισσόπουλος), Χαριτίδης (65’ Κακουλίδης), Χαραλαμπίδης (46’ Μυγγίδης).

Για τον Ορφέα Ελευθερούπολης του κόουτς Βακιρτζή έπαιξαν οι: Καραβελίδης, Παυλίδης, Καρίπογλου, Μαριάδης, Φωτόπουλος, Γκούτσε, Γιαλαμής, Μώραλης, Παντελίδης, Εμινίδης, Λώλι, ενώ αγωνίστηκαν και οι Βακιρτζής Α. & Κ.,Χολίδης, Διτόπουλος, Σάσος, Μαυρογιάννης, Χούφτας.