Προέχει ο προγραμματισμός, στόχος ο πρωταθλητισμός

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
 
Προέχει ο προγραμματισμός, στόχος ο πρωταθλητισμός

 

Επόμενος στόχος είναι ξεκάθαρα ο πρωταθλητισμός,  με απαραίτητη προϋπόθεση τον σωστό προγραμματισμό σε σταθερές βάσεις , ανεξάρτητα με την συμμετοχή των ομάδων στο νέο όμιλο που θα είναι παρούσα και η Δόξα Δράμας. Μόνο έτσι μπορεί να υπάρχει το όραμα που αναζητά ο κόσμος της για να σταθεί πιο ενεργά στο πλευρό της.

Μιλώντας για πρωταθλητισμό στην γενική συνέλευση, ο νέος πρόεδρος της ερασιτεχνικής Ηλίας Χατζηελευθερίου έθεσε το στίγμα για το στόχο της Δόξας στο νέο πρωτάθλημα. Μια πορεία αναζήτησης της κορυφής, που δεν μπορεί να είναι άλλη στην τρίτη κατηγορία, για ένα σύλλογο του επιπέδου της Δόξας.

Μοιραία λοιπόν αλλάζουν και τα οικονομικά μεγέθη που απαιτούνται για μια τέτοια πορεία. Με το ταμείο χωρίς οφειλές αλλά και χωρίς χρήματα πλέον, είναι απαραίτητό να βρεθεί άμεσα ρευστό το οποίο θα χρειαστεί για τις πρώτες ανάγκες του νέου πρωταθλήματος και κύρια για να δοθούν προκαταβολές στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Συνεπώς, σε πρώτο χρόνο, το βάρος της εξασφάλισης των χρημάτων που θα χρειαστούν, θα το επωμιστούν τα μέλη της νέας διοικούσας και αυτός είναι ο λόγος που παραμένει η διαδικασία ανοιχτή για όποιον άλλο δραμινό θέλει να συμμετέχει στην προσπάθεια. Η λογική των λίγων χρημάτων από πολλούς είναι η συνταγή που θα ακολουθηθεί και πάλι.

 

Συμβούλιο για τη νέα διοικούσα

 

Σκοπός των διοικούντων είναι η δημιουργία ενός νέου διοικητικού σχήματος, αντίστοιχου της περσινής διοικούσας επιτροπής, που θα έχει σαν έργο της να τρέξει την ποδοσφαιρική ομάδα. Αυτή θα απαρτίζεται από μέλη του νεοεκλεγέντος συμβουλίου της ερασιτεχνικής, κάποια από την προηγούμενη διοικούσα, καθώς και ορισμένα  νέα που θα συμπληρώσουν το σχήμα.

Μέλη που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στην νέα προσπάθεια και φυσικά να την ενισχύσουν οικονομικά. Συνολικά το σχήμα αυτό δεν αναμένεται να ξεπερνάει τα είκοσι μέλη, προκειμένου να παρουσιάζει και μια σχετική δυνατότητα ευελιξίας κινήσεων.

Ήδη, το βράδυ της Πέμπτης, μετά την διαδικασία παράδοσης του αυτοκινήτου, έγινε διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία της ομάδας όπου συζητήθηκε το θέμα της επάνδρωσης της νέας διοικούσας επιτροπής.

Συνάντηση με τον Ανδρέα Παντζιαρά

 

Στην Δράμα θα βρίσκεται το απόγευμα της Παρασκευής ο Ανδρέας Παντζιαράς προκειμένου να μιλήσει με τους διοικούντες της Δόξας για την συνέχεια της συνεργασίας του με την ομάδα. Στην παρούσα φάση δεν φαίνεται ότι μπορεί να υπάρξει κάτι που θα αντιστρέψει το καλό κλίμα που υπάρχει στις σχέσεις των δύο πλευρών και ευνοεί μια ενδεχόμενη νέα συνεργασία. Ωστόσο εκείνο που σίγουρα θα θέλει να διαπιστώσει ο νεαρός τεχνικός είναι ότι υπάρχει ουσιαστική διάθεση για πρωταθλητισμό προκειμένου να ικανοποιηθεί ο ίδιος σε ότι αφορά τους δικούς του στόχους στον πάγκο της Δόξας.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ μετά την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία με τον προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά την προηγούμενη χρονιά, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της ΔΟΞΑΣ, με τον εν λόγω προπονητή για την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Το ΔΣ του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ πιστεύοντας ότι ο Ανδρέας Παντζιαράς θα υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους της ΔΟΞΑΣ για τη νέα χρονιά, του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

 

Με τιμή

 

Ηλίας Χατζηελευθερίου

 

 

Παραδόθηκε το δώρο στον τυχερό της λαχειοφόρου αγοράς

 

Για να βγει η χρονιά χωρίς χρέη στο τέλος, χρειάστηκε μεταξύ άλλων να γίνει μέχρι και λαχειοφόρος αγορά. Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής χτύπησαν πόρτα-πόρτα την αγορά της πόλης και κατάφεραν να διαθέσουν δέκα χιλιάδες λαχνούς. Εξασφαλίζοντας το αδιάβλητο της διαδικασίας με δικλείδα την κλήρωση του λαϊκού λαχείου, βγήκε πριν από λίγες μέρες ο τυχερός της κληρωτίδας και έτσι το απόγευμα της Τετάρτης, όπως είχε προαναγγελθεί, το ζεύγος Αργυριάδη, βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της ομάδας για να παραλάβει το έπαθλο, το αυτοκίνητο, από τα χέρια του επικεφαλής της διοικούσας Ηλία Βουγιουκλή.

Ένα ακόμη κομμάτι της οργανωτικής και διοικητικής προσπάθειας που γίνεται στην σημερινή Δόξα το οποίο έχει λειτουργήσει άψογα, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την  έξωθεν καλή μαρτυρία στο έργο των διοικούντων.

 

.