Πρώτο δείγμα θετικό για τον ΑΟΚ με την Α.Ε. Καβάλας

 

ΑΟΚ: Πρώτο δείγμα θετικό

 

Πρώτο δείγμα θετικό για τον ΑΟΚ, το απόγευμα του Σαββάτου (30/7) στο Βερούλειο με αντίπαλο τηνΑ.Ε. Καβάλας που συνοδευόταν και από φιλική νίκη με 0-4.

Παρά την ζέστη και την κούραση της προετοιμασίας οι δύο ομάδες έδειξαν αρκετά ορεξάτες για ποδόσφαιρο ενώ και οι 2 προπονητές δοκίμασαν αρκετούς παίκτες. Ο προπονητής του ΑΟΚ, Γ.Ταουσιάνης, χρησιμοποίησε συνολικά 23.

Τα γκολ πέτυχαν για τους «αργοναύτες» οι Μπλιος, Γιαλούσης, Λίτσκας και Μπάτζιος.

Ο Α.Ο.Κ. ξεκίνησε με τους Αθανασίου, Σταματόπουλο, Δελή, Γιαλούση, Κυριακίδη, Δέντσα, Κασαπάκη, Παπαδόπουλο, Μπλιο, Μελισσόπουλο και Μπρατσιάνι. Στο δεύτερο μέρος ο Α.Ο.Κ. αγωνίστηκε με τους Συριτούδη, Μπαντάνη, Τουμανίδη,

Μπάτζιο, Φραγκούλη, Λαδάκη, Παληγεώργο Παππά, Ζλατκόφσκι, Θωμαϊδη (Ντέντε), Λίτσκα.

ΑΕ Καβάλας : Χαδόλιας, Κωνσταντινίδης, Λυμπεράκης, Σεμερτζίδης Σ, Ελευθεριάδης, Μαλαμίδης, Σεμερτζίδης Π, Ισα, Αθανασιάδης, Κακουλίδης, Ταταλιάς. Αγωνίστηκαν και οι: Στερνιώτης, Παπαγιάννης, Αραπίδης, Κυγάης, Τσανάκαλης, Μίτσι, Τσιτσόπουλος, Παναγιωτίδης, Διγκόζης, Βερβελιθάνος.

Πριν τη σέντρα η διοίκηση της ΑΕΚ απένειμε ανθοδέσμη με τις καλύτερες ευχές προς τα μέλη του ΑΟΚ ενόψει της νέας χρονιάς στην Γ’ Εθνική.