Π. Τζαναβάρας: «Δεν χάθηκε τίποτα»

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
 
Π. Τζαναβάρας: «Δεν χάθηκε τίποτα»

 

Στο γεγονός πως το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη στάθηκε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Ο προπονητής της Δόξας Δράμας μετά την ήττα της ομάδας του από τον Καμπανιακό με 1-0 έδωσε το έναυσμα για τη συνέχεια. Ο τεχνικός των «μαυραετών» ανέλυσε τα αίτια του αρνητικού αποτελέσματος, τόνισε πως το παιχνίδι ήταν διδακτικό, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους για αυτή την αποτυχία.

Αναλυτικά:

«Πολύ άσχημο αποτέλεσμα για μας. Θεωρώ ότι δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο παιχνίδι. Το πρώτο 45λεπτο μας ήταν από τα χειρότερα. Στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα και φαινόταν πως ήταν θέμα χρόνου να σκοράρουμε. Το παιχνίδι κρίθηκε στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Δουκάκη που αν ανοίγαμε το σκορ τα πράγματα θα άλλαζαν άρδην, όπως και στην αποβολή του Κωστόπουλου.

Την ευθύνη για την ήττα την έχουμε εμείς. Δεν ξέρω αν ο βοηθός σήκωσε τη σημαία και την κατέβασε μετά, στο γκολ του Καμπανιακού. Δεν θέλω να σταθώ στο διαιτητή. Θέλω να σταθώ στην ομάδα μου. Δεν θα διαλύσουμε τα πάντα σε αυτή την προσπάθεια που έχουμε κάνει. Έχουμε 9 αγωνιστικές ακόμη. Δε χάθηκε τίποτα. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Πρέπει να διδαχθούμε από αυτό το παιχνίδι. Πρέπει αν μπαίνουμε πιο δυνατά στα ματς. Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας και να τους ευχαριστήσουμε για την υποστήριξη τους».

Για τον κακό αγωνιστικό χώρο: «Το κακό γήπεδο είναι ένας λόγος. Δεν πιάσαμε όμως τα στάνταρ των προηγούμενων αγώνων. Δεν είχαμε σωστές αποστάσεις. Χάσαμε πολλές δεύτερες μπάλες. Στο δεύτερο ημίχρονο που βελτιωθήκαμε και βρήκαμε το ρυθμό μας, δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ».

Για τον Καμπανιακό: «Είναι μια ομάδα με νεαρούς παίκτες. Κίνητρο τους στο ματς ήταν η διάκριση».

Για το αν θα άλλαζε κάτι στο ματς αν γυρνούσε το χρόνο πίσω: «Όταν μια ομάδα έχει οκτώ νίκες, έχει βάλει τόσα τέρματα και έχει δεχθεί δυο, δύσκολα αλλάζεις κάτι. Σίγουρα εκ των υστέρων μπορώ να πω πολλά. Αν βέβαια άλλαζα και χάναμε πάλι, τότε θα λέγανε γιατί άλλαξες αφού η ομάδα κερδίζει; Αυτά είναι στις σκέψεις μας σαν προπονητές. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Καμπανιακό».