Σε εξέλιξη προετοιμασία και μεταγραφικά του Εθνικού Αγιονερίου

 

 

 

Σε εξέλιξη προετοιμασία και μεταγραφικά του Εθνικού Αγιονερίου

 

Ξεκίνησε και επισήμως την Τετάρτη 29.7.15, στο γήπεδο του Νέου Αγιονερίου, με την καθοδήγηση του προπονητή Γιώργου Γεωργιάδη και του γυμναστή Κώστα Φωτιάδη η προετοιμασία του Εθνικού Ν.Αγιονερίου γιά την νέα αγωνιστική περίοδο.

Στις τάξεις της ομάδας παρέμειναν τελικώς, οι Πεχλιβάνης, Μιλκούδης και Καρασίμος εκ των βασικών στελεχών κατά την περυσινή χρονιά, όπως επίσης και ο Στάθης Στεφανίδης ο οποίος θα αποτελέσει δίδυμο με τον αδελφό του Νέστορα του οποίου η μετεγγραφή ήδη έχει ανακοινωθεί.

Την ίδια στιγμή σε καλό δρόμο και προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις των διοικούντων με τον ποδοσφαιριστή Πέτρο Κοντσίδη (φωτ) του Εθνικού Σερρών, για την ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό του Εθνικού. Επίσης, συνεχίζονται διαπραγματεύσεις και με άλλους αξιόλογους ποδοσφαιριστές που έχει υποδείξει στην διοίκηση ο προπονητής Γιώργος Γεωργιάδης, και ήδη τις επόμενες ημέρες θα εκδοθούν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Η προετοιμασία θα συνεχισθεί στο γήπεδο του Ν. Αγιονερίου έως τα τέλη της προσεχούς εβδομάδας. Ακολούθως η ομάδα θα μεταβεί στο προπονητικό κέντρο των Άνω Πορροΐων Σερρών όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Όσον αφορά στους φιλικούς αγώνες ήδη έχουν οριστικοποιηθεί δύο αναμετρήσεις με τον Αιγινιακό γιά την Παρασκευή 14.8.15 και με τον Εθνικό Σερρών για το Σάββατο 22.8.15 ενώ καθημερινώς γίνονται νύξεις από ομάδες, που επιθυμούν να δώσουν φιλικούς αγώνες με τον Εθνικό.

Το σχετικό πρόγραμμα θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση.