Σε ετοιμότητα ο Πανδραμαϊκός ………………….

 

Σε ετοιμότητα    ο Πανδραμαϊκός

 

Με νίκη έκλεισε ο Πανδραμαϊκός τον κύκλο των φιλικών του αγώνων, περνώντας (0-6) από τη Νέα Αμισό. Μια εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, οι φιλοξενούμενοι του Μπάμπη Καζεπίδη παρουσίασαν υψηλό βαθμό ετοιμότητας, ήταν σαφώς ανώτεροι και κέρδισαν δίκαια. Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Πολυχρονίδη, από την άλλη μεριά, διαθέτουν νεανικό σύνολο, με παίκτες που έχουν όρεξη και τρέχουν, προσπαθώντας να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο, τελικά όμως δεν άντεξαν απέναντι στην εμπειρία του Πανδραμαϊκού. Τρία γκολ ανά ημίχρονο οι νικητές, χατ-τρικ ο Λεονάρντο Μπελμάνι (στο 5΄ με πλασέ, στο 12΄ μετά από κάθετη πάσα του Λίπο, πλασάροντας τον εξερχόμενο τερματοφύλακα και στο 77΄ με σουτ, από μπαλιά του Β. Παπαδόπουλου). Σκόραραν επίσης ο Σωτήρης Υψηλός (στο 45΄ με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ) και ο Γιώργος Μπερούκας (στο 50΄ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μ. Μπαμπαλή και στο 85΄ με μονοκόμματο σουτ). Καλή η διαιτησία του Δηλγεράκη (Δημόπουλος, Κοτανίδου).

ΝΕΑ ΑΜΙΣΟΣ: Γιαζγκουλίδης, Ηλ. Μπόζιος, Χοροζίδης, Ευαγγελίδης, Φερσεζίδης, Ζάχαρης, Ζαγιάκου, Πράσατζης, Μασκαλίδης, Βιζυηνός, Αθανασιάδης. Έπαιξαν και οι Χατζόπουλος, Γ. Ζορμπίδης, Ταουχτσόγλου, Τανούσι, Λάσκαρης, Μωυσιάδης, Κονσούλια, Καρακασίδης.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κιουμουρτζής (30΄ Ηλιάδης-70΄ Στ. Μπαμπαλής), Παπακωνσταντίνου, Κυσσίδης, Ρέντος, Αϊβάζης, Λίπο, Μουχτάρης, Άρμεν, Μπερούκας, Υψηλός, Μπελμάνι. Έπαιξαν και οι Μ. Μπαμπαλής, Θ. Μπαμπαλής, Β. Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης, Κεχαγιάς.

 

 

 

ΜΑΚΗΣ ΜΕΛΙΔΗΣ