ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕ Η ΧΩΡΙΣΤΗ

 

ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕ Η ΧΩΡΙΣΤΗ
 
Με Μπερούκα ο Πανδραμαϊκός

 

Πολύ δύσκολη νίκη πέτυχε ο πρωτοπόρος Πανδραμαϊκός απέναντι στον πολύ αξιόμαχο Ορφέα Χωριστής. Σε κακό αγωνιστικό χώρο και με τον αέρα να δυσκολεύει τις κινήσεις όλων των ποδοσφαιριστών, έγινε δυνατό ματς, με λίγες φάσεις. Η Χωριστή του Γιώργου Περσιανλή στάθηκε πολύ καλά, παρόλο που έπαιζε για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες. Ο Πανδραμαϊκός του Μπάμπη Καζεπίδη ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο και με την εμπειρία του ανταποκρίθηκε σε άλλο ένα δύσκολο αγώνα. Στο 6΄ κόρνερ του Υψηλού, κεφαλιά του Γιαννίκη, άουτ. Στο 21΄ φάουλ του Αραμπατζή από καλή θέση, ελάχιστα άουτ. Στο 26΄ ο Μπερούκας από δύσκολη θέση, έπιασε σουτ στο κάθετο δοκάρι. Στο 42΄ αποβλήθηκε με 2η κ.κ. ο Ζούφι. Στο 45΄ ο Κιουμουρτζής μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια φάουλ του Βουτσινά. Με την έναρξη της επανάληψης (46΄), λάθος του Παπαεμμανουήλ, ο Γιώργος Μπερούκας «έκλεψε» την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα (0-1). Στο 55΄ ο Λίπο έδωσε ωραία στον Υψηλό, το σουτ του οποίου απομάκρυνε σε κόρνερ ο Σάββας Παπαδόπουλος. Στο 63΄ φάουλ του Βουτσινά μπλόκαρε ο Κιουμουρτζής, το ίδιο και σε πλασέ του Ιωσηφίδη (87΄). Στο 89΄ ο Μπερούκας επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Ματζώρη, όμως το ψηλοκρεμαστό πλασέ του πέρασε λίγο άουτ. Πολύ καλή η διαιτησία του Λαμπριανίδη (Δηλγεράκης, Αλβανίδης).

ΧΩΡΙΣΤΗ: Ματζώρης, Παπαεμμανουήλ, Καζακίδης (63΄ Δημητριάδης), Σ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (81΄ Λ. Περσιανλής), Τζιρίτης, Ζούφι, ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ, Παρασκευάς (77΄ Γ. Περσιανλής), Μελισσίδης, Αραμπατζής, ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κιουμουρτζής, ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ, Λυκίδης (82΄ Μπατίστας), Ρέντος, ΠΑΤΕΝΤΑΛΗΣ, Αϊβάζης, Β. Παπαδόπουλος (85΄ Μ. Μπαμπαλής), ΛΙΠΟ, Μπελμάνι (46΄ Άρμεν), Υψηλός (90΄ Βασιλειάδης), ΜΠΕΡΟΥΚΑΣ.

 

 

Ο Ιερεμίας Μελίδης
ευχαριστεί

 

Μετά από την περιπέτεια με το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ο εκλεκτός συνεργάτης της ιστοσελίδας, έγκριτος δημοσιογράφος και συνταξιούχος δάσκαλος, Ιερεμίας Μελίδης, επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του στο νοσοκομείο Καβάλας. Αναλυτικά τονίζει τα εξής: «Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. Τόσο στο τμήμα των επειγόντων περιστατικών, όσο και στη Γ΄ Παθολογική Κλινική, αλλά κυρίως στην Α΄ Χειρουργική Κλινική, όπου νοσηλεύτηκα, η συμπεριφορά όλων ήταν άψογη. Οι ιατροί της Α΄ Χειρουργικής Κλινικής, με την άριστη επιστημονική τους κατάρτιση και το αμέριστο ενδιαφέρον τους, εντόπισαν το πρόβλημα υγείας που είχα και το αντιμετώπισαν επιτυχώς. Τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου».

Ιερεμίας Μελίδης

Συνταξιούχος δάσκαλος

Δράμα